Ministeriet for national uddannelse ansætter 19910 kontraherede lærere

Ministeriet for National Uddannelse kontraherede lærere
Ministeriet for National Uddannelse kontraherede lærere

Ministeriet for national uddannelse oplyste, at 19990 lærere, der skal ansættes, vil blive ansat som kontraherede lærere i ministeriet til at arbejde i forskellige grene og provinser.


Lov nr. 657 om embedsmænd, dekretlov nr. 652, principper for ansættelse af ansat personale, generelle regler om eksamener til første gangs aftaler, regulering af ansættelse af kontraherede lærere, undervisnings- og uddannelsesafdeling i Ministeriet for National Uddannelse. Bestyrelsesafgørelse nr. 20.02.2014 af 9 og dens bilag om principperne for læsning er udarbejdet i overensstemmelse med bestemmelserne i skemaet. Bestemmelserne i den relevante lovgivning er gyldige for de forhold, der ikke er inkluderet i meddelelsen.

Kvalifikationer krævet til lærerkandidater

1. For at opfylde de generelle betingelser, der er anført i artikel 657 i embedsmandsloven nr. 48,

2. At være tyrkisk statsborger (tyrkiske statsborgere kræves ikke at være tyrkiske statsborgere i den tyrkiske republik Nord-Cypern).

3. For at være berettiget til det område, der skal udpeges i henhold til bestyrelsesafgørelse nr. 20.02.2014 af 9 af Uddannelsesrådet og Uddannelsesrådet om fastlæggelsen af ​​de personer, der skal udnævnes som lærer,

4. Succesfuld gennemført et af kandidatuddannelserne i gymnasiet og læreruddannelsen eller pædagogisk formationsuddannelse / pædagogisk formationsuddannelsescertifikat undtagen dem, der dimitterede fra de videregående uddannelser, der udgør undervisningskilden, vil ikke blive tildelt de felter, der ikke imødekommer behovet,

5. Ligestillingen mellem institutioner for videregående uddannelser og / eller pædagogiske dannelsesdokumenter for kandidater ved højere læreanstalter i udlandet af Direktoratet for Videregående Uddannelser til de videregående uddannelsesinstitutioner eller -programmer i landet,

6. At have scoret 2018 eller mere i forhold til scoretyperne (KPSSP2019 og KPSSP10- KPSSP121) for det område, der skal tildeles i den offentlige personaleudvælgelsesprøve, der blev afholdt i 120 eller 50,

7. Ikke at være blevet dømt til at blive afskediget fra embeds- eller undervisningsfaget,

8. Udnævnt til kontraktlærer i henhold til artikel 657 / B i lov nr. 4; Selvom han arbejder som kontraktlærer med dem, hvis opgaver er aflyst, skal have afsluttet et års ventetid fra den sidste ansøgningsdag, hvad angår dem, hvis kontrakter opsiges,

9. For at fortsat ikke arbejde som kontraktlærer inden for rammerne af artikel 657 / B i lov nr. 4 i vores ministerium eller enhver offentlig institution og organisation, vil betingelserne blive søgt.

Ansøgningsformular og dato for lærerrekruttering

  • Dato for modtagelse af præ-ansøgning og mundtlige eksamenspræferencer 1. - 12. juni 2020
  • Annonceringsdato for eksamenscentre for kandidater, der skal tage mundtlige prøver 22. juni 2020
  • Mundtlige prøver afholdes 6. - 25. juli 2020
  • Meddelelsesdato for resultaterne af den mundtlige eksamen 28. juli 2020
  • Dato for modtagelse af udnævnelsespræferencer 31. august 2020 - 4. september 2020
  • Meddelelsesresultater Meddelelse 8. september 2020

For detaljer om annonce KLIK HERVær den første til at kommentere

Yorumlar