Somalia er den første adresse til det nationale åndedrætsapparat i udlandet

den første adresse til den nationale respirator i udlandet var somalia
den første adresse til den nationale respirator i udlandet var somalia

Under koordinering af Ministeriet for Industri og Teknologi, i samarbejde med Sundhedsministeriet, blev det begyndt at blive sendt til landene, der blev udviklet af Baykar, Biosys, Arçelik og Aselsan, og som modtog fulde karakterer fra læger efter vellykkede prøver.


Somalia var den første adresse på det åndedrætsapparat, der blev udviklet med nationale faciliteter i udlandet. Tyrkiet koronavirüsl en ny type (Covidien-19) sendt medicinske forsyninger til Somalia, hvor de flere locals, herunder intensiv pleje åndedrætsværn til at kæmpe. Materialerne tilberedt efter instruks fra præsident Recep Tayyip Erdoğan nåede Somalia. Premierminister Recep Tayyip Erdogan, Tyrkiet vedrørende støtte sendt til Somalia, "vejrtrækning enheder, vi har udviklet med National teknologisk gennembrud vil puste vore somaliske brødre og søstre." findes i beskrivelsen. Mustafa Varank, minister for industri og teknologi, udtrykte, at hårde tider lærer vores nation at stole på, og sagde: ”Vi er vidne til succesen med den nationale teknologibevægelse, vi indledte under vores præsidents ledelse. Tyrkiet vil puste vore somaliske brødre og søstre, "sagde han.

DEN FØRSTE ADRESSE ER SOMALI UGE

Tyrkiet, en ny type coronavirus (Covidien-19) har sendt medicinske forsyninger til Somalia, hvor åndedrætsværn at bekæmpe epidemien blandt indfødte intensiv pleje. Det første fremmede land, hvor den respirator, der startede masseproduktion på 14 dage under koordinering af Ministeriet for Industri og Teknologi, blev sendt, var Somalia, hvor man fik at vide, at der ikke var nogen åndedrætsværn.

INDLASTET TIL TRANSPORT FRA

Efter anvisning fra præsident Recep Tayyip Erdoğan blev materialerne, der var fremstillet af ministeriet for forsvar, sundhed, industri og teknologi, læsset på A 400M-flyet i Etimesgut militære lufthavn.

MEVLANA'S LYRICS ER PLACERET

På flyet var der en masse forebyggende sundhedsudstyr såsom diagnostisk udstyr, overalls og maske, 5 af de lokale åndedrætsværn, der blev produceret i første fase. Presidential vimpel om Tyrkiet og den tyrkiske side af Somalia og somaliske flag, samt Mevlana, "Der er håb ud over fortvivlelse rart. Der er mange solskin bag mørket. ” Flyet startede efter, at hjælpematerialet var citeret.

“CIVILISERING ER IKKE MULIG, DET ER EN VİCDAN-UDGIFT”

Præsident Erdoğan sagde i sit indlæg på sin Twitter-konto: ”De åndedrætsapparater, vi har udviklet med National Technology Move, vil indånde vores brødre i Somalia. Civilization er ikke et spørgsmål, det er et spørgsmål om samvittighed. Vores nationers muligheder og samvittighed er hos de undertrykte og trængende. Aziz Millim, der er et plantræ kaldet medfølelse i dit hjerte. ” brugte udtryk.

“VI vidner om resultater”

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank delte på sin Twitter-konto: ”Svære tider lærte vores nation at stole på og inspirerede ham. Vi er vidne til resultaterne af National Technology Move, som vi startede under ledelse af vores præsident. Tyrkiet vil puste vore somaliske brødre og søstre. " sagde han.

“HOPE OF PREGNANT”

Baykar tekniske forsvarschef, Selcuk Bayraktar, sagde fra sin sociale mediekonto: ”Vi sender vores hjemlige åndedrætsudstyr udviklet af tyrkiske ingeniører til Somalia, et søsterland uden enheder. National Technology Move er ikke kun af disse lande. ”Håbet om de undertrykte til trængte over hele verden.”

HVORDAN VARES PRODUKTIONSFasen?

Under koordinering af Ministeriet for Industri og Teknologi under ledelse af præsident Erdoğan handlede tyrkiske ingeniører, der arbejdede under Biosys, Baykar, Arçelik og Aselsan, der arbejdede i samarbejde med Ministeriet for Sundhed, med ofre ved at handle med bevidsthed om den nationale kampproces. Så længe holdet kom sammen til produktion af enheden "for at tjene penge" leder, diffucult på importeres fra udlandet, selv til dobbelt pris, der skal tages analyseret usendte varer til Tyrkiet havde vernacularization i en kort periode på 2-3 dage.

DEN FEDERAL HISTORIE

I et interview i sidste måned forklarede minister Varank produktionsprocessen for enheden som følger:

"Den virus, før de kom til Tyrkiet premierminister Recep Tayyip Erdogans instruktioner, forsøgte at handle sammen med Sundhedsministeriet. Jeg læser rapporterne om vores ingeniørers tekniske arbejde hver dag. Tyrkiske ingeniører handlede i projektet med bevidsthed om National Struggle-processen. Hver af dem arbejdede hengiven ved at tilføje deres nætter til dagen. Jeg har fulgt op, at de produkter, der er vanskelige at importere fra udlandet, eller endda forsøgt at købe til dobbelt så meget pris, ikke er lokaliseret på kort tid som 2-3 dage. Dette er noget, der kan ofres.

“VI SAGDE, VI KAN producere”

Vores ministerium havde et iværksætterfirma, der kom med en bred vifte af understøttelser, kaldet Biosys. Vi har bestemt, at dette firma producerer åndedrætsværn på intensivpleje. niveau Piloten, at alle 12 enheder er fremstillet i Tyrkiet og har sæt bliver brugt i nogle hospitaler. Vi lavede en planlægning med vores venner og sagde, 'Vi kan fremstille disse enheder i vores land.' Så vi satte af sted.

“LINJE ER OPSTABLISERET”

Her havde især Selçuk Bayraktar fra Baykar stor støtte. Vi omfavnede dette job, og vi udførte ingeniørarbejde til masseproduktion af enheden. I mellemtiden kontaktede vi Arçelik, en af ​​de veletablerede industriorganisationer i vores land. De blev også enige om at være med i dette arbejde. For hurtig og masseproduktion af dette blev der oprettet en ridselinje, og man begyndte at fremstille enheder på denne linje.

Han gav sine signaler

Vi producerede også disse enheder til menneskeheden. Hvis vores præsident finder det passende, kan denne enhed også eksporteres. Fordi vi tror, ​​at vi producerer et værktøj i verdensklasse.Vær den første til at kommentere

Yorumlar