Generel sundhedsforsikringspræmieerklæring af minister Selçuk

minister for selcuktan generel sundhedsforsikringspræmieerklæring
minister for selcuktan generel sundhedsforsikringspræmieerklæring

Familie, arbejde og social Services minister Zehra Emerald Selcuk, Social Security Uge specielle, med oplysninger om udviklingen på området for social sikring i Tyrkiet.


Han mindede om, at alle borgere har adgang til den generelle sundhedsforsikring, sagde minister Selçuk på sin sociale mediekonto: ”Hvis du ikke har social sikring, er hele din familie inden for rammerne af GSS med en månedlig præmie på 88.29 TL. Alle børn og unge under 18 år er ubetinget dækket af BNP. ” gav udtryk.

Med udtalelse om, at tjenesten blev leveret hos en 2.421 kontraheret sundhedsudbyder, delte minister Selçuk informationen om, at sundhedsydelser blev leveret uden at søge nogen betingelser i tilfælde som nødsituationer, trafik- og arbejdsulykker, barsel, nyfødte babyer og stofmisbrug.

Antallet af lægemidler inkluderet på refusionslisten i 2020 når 8.976

Minister Selçuk delte det nåede punkt i antallet af narkotika og kontraktapoteker på refusionslisten, og erklærede, at antallet af lægemidler på refusionslisten var 2002 i 5.423, mens antallet af medikamenter inkluderet på refusionslisten nåede 2020 i 8.976.

Antallet af kontraherede apoteker var 2020 i 26.363

Antallet af kontraherede apoteker steg fra 2002 i 18.100 til 2020 i 26.363.

"De medicin, optiske og medicinske apparater, der er nødvendige i behandlingen, kan købes fra alle institutioner, der indgår aftaler med SGK." Minister Selçuk, der også delte sin viden, fejrede Social Security Week.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer