Minister Karaismailoğlu undersøger på Amasya Ring Road Construction Site

minister foretager inspektioner på karamasmailoglu amasya cevre vej
minister foretager inspektioner på karamasmailoglu amasya cevre vej

Minister Karaismailoğlu undersøgte webstedet Amasya Ring Road Project, som har en samlet investeringsomkostning på 920 millioner liras og snart vil blive åbnet og modtaget oplysninger fra myndighederne.


I en erklæring til journalister sagde Karaismailoğlu i en erklæring til journalisterne, at opførelsen af ​​ringvejen, som Amasya har ventet på i årevis, har nået sin sidste fase.

Karaismailoğlu forklarede, at det gode arbejde med projektet er startet, og sagde: ”Forhåbentlig i sommerperioden, inden festen kommer, vil vi have startet en ren 11 kilometer ringvej. Det er blevet en meget behagelig vej med høj standard. Jeg håber, det vil være en måde, der vil lette trafikken i byen og øge livskvaliteten. ” han snakkede.

“Vi er stolte, da vi leverer sådanne smukke tjenester”

hvor som helst i Tyrkiet i luften, et feberarbejde på veje og jernbaner, de fortsætter med at beskrive Karaismailoğlu, sagde:

”Vi tog alle vores forholdsregler i coronavirusprocessen og rekonstruerede vores byggepladser. Vi tog alle slags foranstaltninger, social afstand, desinfektion. Vores venner arbejder hårdt. Måske kunne de ikke besøge deres familier på festmåltidet, måske modtog de deres bønner over telefonen, men når disse veje er forbi, vil vores nation få deres andel af bønner efter brug af disse veje. De er medvirkende til fordelagtige tjenester, vi takker dem alle. Da vi leverer så gode tjenester, er vi stolte. Under vores præsidents ledelse arbejder vi hårdt på servicepunktet i hele vores land. Jeg håber, at alle har en dejlig ferie at møde på smukkere helligdage. ”

Karaismailoğlu blev ledsaget af guvernøren i Amasya Osman Varol, AK-partiets Amasya-deputerede Mustafa Levent Karahocagil og Hasan Çilez.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar