Minister Selçuk: Vi mæglede 402 tusinder af handicappede

minister selcuk bin vi har formidlet vores handicappede til at bosætte sig
minister selcuk bin vi har formidlet vores handicappede til at bosætte sig

Det fortsætter med at imødekomme mange behov for handicappede borgere gennem Ministeriet for Familie, Arbejds- og Socialtjenester, Social Sikkerhedsinstitution og ŞŞKUR. Med de projekter, det har gennemført, giver ministeriet bekvemmelighed for borgere med handicap at holde fast i livet mere og mobiliserer alle dets muligheder fra beskæftigelse til sundhedsydelser, fra individuelle behov til pensionering.


Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejds- og socialtjenester, bemærkede, at beskæftigelsen for handicappede er steget, ”Fra 2002 til slutningen af ​​april 2020 har vi formidlet 402 tusind handicappede til at arbejde i den private sektor. Som vi altid siger; drømme er uhindrede. Vores mål i den kommende periode; endnu flere mennesker med handicap er involveret i beskæftigelsen. ” sagde.

Vi støtter dem til at etablere deres drømmevirksomhed

”Vores ministerium yder også støtte til handicappede til at etablere deres drømmejob.” Med angivelse af, at de har nydt 2014 mennesker fra den tilskudsstøtte, de leverede til handicappede, der ønsker at starte deres egen virksomhed siden 2.291, har de leveret op til 2020 TL-støtte i 65.

Vi hjælper vores handicappede borgere med at deltage på arbejdsmarkedet med vores arbejdsklubber

Minister Selçuk erklærede, at de hjælper mennesker med handicap med at lære dem at kende og forbedre deres job, der søger færdigheder i Business Clubs, som blev lanceret i 2017 og nåede op til 74, og tilføjede, at de yder alle former for støtte til bæredygtig beskæftigelse med projektet Disabled Job Coaching, der blev udført i 69 forskellige enheder. han.

Minister Selçuk erklærede, at de har udnyttet mulighederne i fuldt omfang i overensstemmelse med handicappedes borgeres behov inden for rammerne af job- og erhvervsrådgivningstjenesten, "Siden 2012 har vi haft en-til-en-job- og erhvervsrådgivningsmøder med vores 1 million 583 handicappede borgere." lavede forklaringen.

Vi leverede mulighed for tidlig pensionering

Minister Selçuk fortalte, at de giver handicappede tidlige pensioneringsmuligheder mindre tid og præmier, foretaget følgende evalueringer:

“Tab i arbejdskraft; Vi sikrede, at dem mellem 40-49 procent får 18 års 4.680 dages præmie, 50-59 procent mellem 16 år 4.320 dages præmier og 60 procent og over 15 års arbejde og får 3.960 dages præmier. Vi leverer også de medicinske materialer, der er nødvendige i behandlingen, forudsat at de er dækket af Health Practice Communiqué. Borgere med mindst 40 procent handicap har mulighed for at henvise direkte til kræft, organtransplantation og stamcellebehandlinger. Høreapparatet fra hørehæmmede borgere, og i tilfælde af medicinsk nødvendighed, betales den bioniske ørepris af SGK. ”Vær den første til at kommentere

Yorumlar