Beskrivelse fra MSB! Stævning og forsendelse, der meddeles fra e-regeringen den 28. maj

indkaldelse og henvisningstransaktioner fra msb vil blive annonceret fra mayista
indkaldelse og henvisningstransaktioner fra msb vil blive annonceret fra mayista

Der blev givet presseinformation om de trufne foranstaltninger, de igangværende aktiviteter og spørgsmål på dagsordenen for Ministeriet for National Defense, især bekæmpelsen af ​​terrorisme, mod epidemien af ​​COVID19. Oplysningerne, der blev udarbejdet i form af en video på grund af COVID-19-epidemien, delte følgende information:

FREDS PINARI-REGION


19 PKK / YPG-terrorister, der forsøgte at infiltrere Peace Spring District ved midnat den 10. maj, blev identificeret og neutraliseret af vores heltekommandoer. Med den seneste hændelse er 66 PKK / YPG-terrorister blevet neutraliseret i Peace Spring Area i den sidste måned.

Aktiviteter for efterforskning, overvågning og humanitær bistand / støtte gennemføres løbende for at fortsætte fred og ro i regionen. I denne sammenhæng er der igangsat reparationsaktiviteter til re-drift af Haseke og Allouk-vandanlægget, som er blevet gjort ubrugelig af PKK / YPG-terrororganisationen, og der er gjort en stor indsats for at gøre anlæggene genanvendelige, og der er begyndt at give vand til Haseke og landdistrikterne i november 2019. Vandfaciliteter, der kræver elektricitet på grund af en bevidst afbrydelse og utilstrækkelig transmission af elektricitet leveret af terrororganisationen syd for Peace Spring Region og under kontrol af terrororganisationen PKK / YPG, kunne imidlertid ikke drives tilstrækkeligt.

Den ofte afskårne og allerede utilstrækkelige elektricitet har forhindret vandbrøndene i Rasulayn og Tel-Abyad, især Allouk-vandanlægget, i at arbejde på fuld kapacitet, hvilket skaber et vandproblem i regionen, liv uden elektricitet og vand om vinteren, en stor nød for befolkningen i regionen og Han havde vanskeligheder.

Som et resultat af vores intensive indsats fra vores personale og kontakterne med Den Russiske Føderation er der kun leveret 1 megawatt af de 2020 megawatt elektricitetsbehov i regionen fra 70. april 10, og de fleste af Tel-Abyad og Resulayn kraftledninger og transformatorstationer er blevet repareret.

På trods af den elektricitet, der er utilstrækkelig på grund af presset fra PKK / YPG-terroristorganisationen og ofte skåret, er der behov for rent vand hos mennesker, der bor i Wire Repair og Haseke, der drage fordel af Allouk-vandfaciliteterne med yderligere foranstaltninger, siden marts.

Som et resultat afspejler dagsordenen, der ønsker at drage fordel af Covidien-19-virusterrororganisationen PKK / ypg'n, vand til regionen Hasakah virkeligheden af ​​angiveligt afbrudt af Tyrkiet.

terrorbekæmpelse

Kampen mod terrorisme fortsætter med en uafbrudt og angrebsmåde i ind-og udland. Antallet af terrorister, der er neutraliseret i alle operationelle områder siden 1. januar, er 1445.

I den sidste måned blev der gennemført 24 mellemstore og 2 store operationer inden for huslyområderne i PKK / KCK-terroristorganisationen. I de fortsatte operationer er 104 terrorister blevet neutraliseret den sidste måned; 5 antitankpistoler, 2 antikredsløbsvåben, 3 snigskytpistoler, 2 maskingevær, 26 infanteririffler, 46 granater, 104 detonatorer, 3200 luftfartøjsammunition, 3700 ammunition med lette våben, 30 morterammunition, 88 raketkaster-ammunition, 80 kg. C-4 eksplosivt stof; 340 kg. beslaglagt ammoniumnitrat; 35 ØYP'er blev ødelagt med 67 antipersonale miner. 77 lokationer, krisecentre, huler og pakhuse, der blev fundet brugt af terrorister, blev ødelagt og gjort ubrugelige.

Kæmp mod smugling

Som et resultat af de foranstaltninger og operationer, der blev foretaget i grænsen til bekæmpelse af smugling fra de økonomiske ressourcer fra PKK / KCK-terroristorganisationen, blev der i den sidste måned beslaglagt 110.000 pakker cigaretter, 72 kg narkotika, 98.000 narkotikapiller og 10 infanteririffler.

Derudover blev der fanget i alt 533 personer, der var involveret i ulovlige grænseovergangsforsøg i den sidste måned, 10.298 mennesker blev blokeret / skubbet tilbage, før hindbæret gik forbi. Blandt disse personer blev 2 DAESH TO-medlemmer fanget, og 8 medlemmer af PKK / PYD-YPG-terrororganisationen overgav sig.

UDVIKLINGER I LIBYA

Hvad angår Libyen, som tidligere nævnt, er vores mål; Under ledelse og ejerskab af libyerne sikrede det territoriel integritet og national enhed, der dækkede alle libyske borgere uden undtagelse; at bidrage til dannelsen af ​​et uafhængigt, suverænt og velstående Libyen. I denne sammenhæng fortsætter det tyrkiske væbnede styrkers personale med militær træning og rådgivning til UMH, den legitime repræsentant for det libyske folk, der er anerkendt af FN, inden for rammerne af bilaterale aftaler underskrevet i overensstemmelse med U / A-loven.

AFSLUTNING OG CELP

Med hensyn til COVID-19-udbruddet udføres på den ene side de nødvendige undersøgelser inden for rammerne af en effektiv kamp, ​​og på den anden side er planer for normaliseringsprocessen også i gang.

I denne sammenhæng er det planlagt, at decharge begynder fra 31. maj, indkaldelse starter fra 5. juni, og de betalte militære indkaldelser starter fra 20. juni. Resultaterne af udvælgelsen og klassificeringen af ​​de forpligtelser, der er omfattet af forsendelsen, vil blive annonceret på e-regeringen den 28. maj 2020.

Det er vigtigt for de forpligtede parter at udfylde ”COVID-19” -spørgeskemaet via e-regering fire dage før afsendelsesdatoen og udføre ”Kovid-19” -testene i de sundhedsinstitutioner, de er rettet til. På grund af COVID-19-udbruddet; For at eliminere risikoen for forurening og minimere kontakten vil alle transaktioner i henvisningsprocessen blive foretaget fra e-regeringen, bortset fra obligatoriske sager, vil ingen militære operationer blive gennemført. Vores borgere vil kunne få adgang til detaljerede oplysninger via vores internetkonto.

Kæmpe imod FETO

Bekæmpelse af FETÖ i koordinering med de relevante institutioner; det opretholdes med beslutsomhed i lyset af nye oplysninger, dokumenter og data. Som et resultat af de undersøgelser, der er foretaget inden for dette omfang; Siden 15. juli 2016 er i alt 19.495 personale blevet udvist fra den tyrkiske væbnede styrke. Den retslige og administrative proces for 4.682 ansatte er i gang.

De tyrkiske væbnede styrker, der er klar til handling med deres effektive, afskrækkende og respekterede kvalifikationer; til forsvar og sikkerhed i vores land; Med tro, tålmodighed og offer er han fast besluttet på at udføre enhver opgave, der er tildelt ham.Vær den første til at kommentere

Yorumlar