Skalpel Fra Büyükkılıç til Gesi Junction

nester til gesi-krydset
nester til gesi-krydset

Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Memduh Büyükkılıç skalerede Gesi Junction den første dag i den fire dages begrænsning. Büyükkılıç, der ønskede, at Gesi Junction skulle blive meget mere funktionel, og trafikflowet skulle være meget mere serielt, fulgte værkerne inklusive signalisering på stedet.


Under Covid-19-epidemien har Kayseri Metropolitan Municipality fremskyndet infrastrukturen og vej- og signaliseringsarbejdet på transport. I denne sammenhæng Metropolitan Municipal borgmester, der undersøgte lysarrangementet i Gesi Junction. Memduh Büyükkılıç sagde: ”Vi vil minimere problemet ved at revidere trafiklysarrangementet og krydsarrangementet ved Gesi Junction, som på en måde beskrives som den østlige port. Her arbejder vi med en forståelse af, at vores borgere vil tømme krydset hurtigere uden at vente unødigt på krydset.

Ved krydset her observerer vi, at omkring 60-70 procent af køretøjerne går til Gesi-siden. Derfor, hvis vores borgere passerer ved at vente på krydset uden at vente unødigt i lyset, forhindres ophobningen. Vi har bragt denne undersøgelse til begrænsningen i udgangsforbudet, dette hul i anledning af festen. På en måde vil vi bringe vores borgere i stand til at drage fordel af dette kryds efter ferien ved at færdiggøre infrastrukturen i infrastrukturen, asfaltarbejdet og arrangementet af lysene, forhåbentlig ved at færdiggøre det på kort tid. Vi siger held og lykke til vores by. Vores borgere i Kayseri, bo derhjemme, vi fortsætter med at arbejde for at give dig en mere behagelig og beboelig by. Jeg vil gerne lykønske dig endnu en gang med denne lejlighed. Held og lykke, jeg ønsker dig god ferie. "Vær den første til at kommentere

Yorumlar