OGM rekrutterer mindst 122 kandidater i gymnasiet.

ogm vil i det mindste gøre personale på gymnasiet til offentligt ansatte
ogm vil i det mindste gøre personale på gymnasiet til offentligt ansatte

En annonce blev offentliggjort af Generaldirektoratet for Skovbrug. Meddelelsen, der blev offentliggjort under overskriften "Ministeriet for landbrug og skovbrug, generaldirektoratet for skovbrug, 2020 offentliggjort medarbejderrekrutteringsmeddelelse" omfattede 122 offentlige ansatte, der skal rekrutteres fra mindst gymnasier.

ANVENDELSESBETINGELSER

  • For at opfylde de generelle betingelser, der er anført i artikel 657 i lov nr. 48,
  • Under arbejdet i status som kontraheret personale i henhold til artikel 657, afsnit B, i lov nr. 4; Kontraheret personale iværksat i artikel 1, litra B), i lov nr. 657 og med Ministerrådets afgørelse dateret 4 og om dem, hvis servicekontrakter er udløbet, eller som har ansøgt om placering i kontraktspersonale stillinger i bilag-6.6.1978. Det skal tages i betragtning, at bestemmelserne i artikel 7, stk. 15754, tredje afsnit, i principperne for operationen finder anvendelse. De, der er placeret i disse stillinger, udnævnes ikke til dem, der ikke falder inden for rammerne af undtagelserne, der er specificeret i tredje og fjerde afsnit i bilagets artikel 1 i principperne for ansættelse af kontraheret personale.
  • Ansøgninger fra dem, der ikke bærer eller dokumenterer de specificerede kvalifikationer, vil ikke blive accepteret. Derudover vil kontrakterne for dem, der forstås at have falske / ugyldige dokumenter udstedt af dem på enhver dato, og at de har forberedt et forkert dokument, blive genstand for retssager mod dem, selvom kontrakten er underskrevet og begyndt at fungere, og dette gebyr kompenseres med den juridiske interesse.

ANVENDELSE SÆRLIGE VILKÅR

  • At have modtaget et minimumsresultat på 2018 i KPSSP3 og KPSSP94 point, inklusive KPSS (B) -gruppen i 60,
  • Må ikke være over 36 år gammel fra den sidste ansøgningsdato,
  • For dem, der er uddannet fra ethvert felt af gymnasiumsuddannelsesinstitutioner og ansøger om stillingen som Supportpersonale (Driver);
  • Har en C-klasse licens,
  • At være en mand,
  • For dem, der ansøger om en advokatstilling;
  • At have en advokatlicens

For detaljer om annonce KLIK HERVær den første til at kommentere

Yorumlar