Åbning af Mecidiyeköy Mahmutbey metrolinje udsat

imamoglu mecidiyekoy mahmutbey foretog undersøgelser på metrolinjen
imamoglu mecidiyekoy mahmutbey foretog undersøgelser på metrolinjen

İBB Præsident Ekrem İmamoğlu foretog undersøgelser ved Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Line's Nurtepe Station. Med meddelelse om, at de planlægger at sætte linjen i brug den 19. maj, men pandemiprocessen tillader det ikke, sagde İmamoğlu: ”Der blev opnået en aftale med et udenlandsk selskab om signalets system for linjen. Desværre ledes medarbejderne i denne virksomhed, der gør jobbet her, for det meste fra spansk center og fra et center i Spanien. Desværre med Covid-processen har de ikke været i stand til at levere denne service fra 3. marts, ”delte han. Når han sagde, at der er andre byggepladser, hvor processen har oplevet sådanne forstyrrelser, sagde İmamoğlu: ”Vi er ked af denne fiasko, men det er ikke en uløselig virksomhed; Vi løser det hurtigt. ”


Ekrem İmamoğlu, borgmester for Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), foretog inspektioner på Nurtepe Station i Mecidiyeköy-Mahmutbey metrolinjen under opførelse. Borgere, der modtog informationen om, at Imamoglu ville komme til stationen, holdt kærlighedsshows til IMM-præsidenten fra altanerne. Som reaktion på bifald fra borgerne gik Imamoglu ned på turnstile-gulvet. Her fik İmamoğlu tekniske oplysninger om arbejdet på linjen af ​​Pelin Alpkökin, leder af IMM Rail Systems Department. Alpkökin, din linje, Beşiktaş og Kabataş Han delte informationen om, at de arkæologiske værker på stationerne fortsatte med İmamoğlu.

“I tilfælde af stationer i stationer”

Efter at have evalueret Alpkökins præsentation sagde İmamoğlu: ”Der er en udenlandsk underleverandør her. Signalsystemet er aftalt med dette firma. Desværre ledes medarbejderne i denne virksomhed, der gør jobbet her, for det meste fra spansk center og fra et center i Spanien. Desværre, med Covid-processen, blev de ikke i stand til at levere denne service fra den 3. marts. De måtte forlade dette jobsted og vende tilbage til deres land. I næsten 2,5 måneder kan vi ikke få denne service. Der er nogle lokale medarbejdere, der udfører denne service i henhold til entreprenørfirmaets rapport til os. Men selvfølgelig er dette en meget utilstrækkelig undersøgelse. Som du kan se nu, er stationerne helt forbi. I et sådant miljø er den eneste mangel signalering. Den tekniske del er meget vigtig i sådanne spørgsmål. Med andre ord er det ikke muligt at åbne her uden disse test og procedurer. Vi venter på ham lige nu; kommunikationen fortsætter. Både entreprenørfirmaet og vi fortsætter kommunikationen for at bringe den så hurtigt som muligt. Vi er i en stor indsats. Da der ikke er noget klart svar, bør der bruges cirka 80 dage, 90 dages test her med hensyn til signalering. Vi gør en stor indsats for at normalisere og bringe medarbejderne hit fra Spanien så hurtigt som muligt. Så snart vi starter, ønsker vi at modtage signaleringstjeneste for vores linje og præsentere denne linje for beboerne i Istanbul så hurtigt som muligt. Ellers åbner vi i maj, havde vi en så trist begivenhed. Vi har byggepladser og andre projekter, hvor Covid har oplevet sådanne problemer. Vi er ked af det. Det er ikke en uløselig virksomhed; vi løser det hurtigt. ”

INTENSIV INTERESSE FRA BALKONERNE

Efter meddelelsen blev İmamoğlu, der gik ned til platformgulvet med den ledsagende delegation, ledsaget af Mevlüt Öztekin, borgmester i Kağthane herfra. Efter at have afsluttet undersøgelserne på stationen forlod İmamoğlu Nurtepe med anerkendelsen af ​​borgerne, der samledes på deres altaner med ordene "Vi elsker dig, præsident, tak."

Dette diasshow kræver JavaScript.Vær den første til at kommentere

Yorumlar