PTTBank EFT System blev integreret i Central Banksystemet

PTTbank eft pengeoverførsel TL pengeoverførsel
PTTbank eft pengeoverførsel TL pengeoverførsel

EFT-transaktioner kan foretages direkte fra PTTBank-konti, der er indtastet i centralbankens EFT-system. En af Tyrkiets største finansielle infrastrukturer ved at samle kunder pttbank, 5 tusind arbejdspladser, pengeautomat tæt på 4 tusind, 8,6 millioner bank tog et nyt skridt inden for bank og tjente med et forudbetalt kort. EFT-koden blev tildelt PTTBank, der imødekommer alle former for finansielle servicebehov hos sine kunder med 180 års erfaring og sikkerhed for PTT. Kunder vil være i stand til at udføre gensidige EFT-transaktioner med PTTBank direkte fra PTTBank-konti.


Ud over de primære tjenester såsom postanvisning, PTTBank-konto (postcheck), effektive transaktioner, lån, lønninger og hjælpebetalinger, samlinger, e-regeringsadgangskode osv. Inden for rammerne af kontrakter med banker og institutioner. Pttbank tilbyder mange tjenester til kunder i det nye system. Centralbanken og den tyrkiske bankforening begynder efter afslutningen af ​​den tekniske integrationsproces. - HibyaVær den første til at kommentere

Yorumlar