Byggepladser arbejder med coronavirus-foranstaltninger i løbet af sommeren

sekunder fungerer med coronavirus-mål i løbet af sommeren
sekunder fungerer med coronavirus-mål i løbet af sommeren

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, Tyrkiet, og understregede, at verden er en vejkryds på ruten mellem økonomiske centre og kilder til råvarer, "vores land økonomisk set ud fra det potentiale, som den geografiske placering tilbyder, foretog vi betydelige investeringer i transportinfrastruktur for at give politiske og kulturelle fordele. Vi er opmærksomme på, at vores landes lyse morgendage er direkte forbundet med disse investeringer. ”


Covidien-19 i perioden med udbruddet tidligt fortalte Karaismailoğlu, at de havde alle nødvendige foranstaltninger til fortsættelse af investeringerne, men epidemien gennem processen med lokale og internationale publikationer, før den blev set i Tyrkiet, fortalte mig, at de danner et nyt administrationssystem. ”Med pest begyndte at blive set i Tyrkiet, som i et kontinuerligt tæt samarbejde med lokale regeringer og hospitaler, især Ministeriet for Videnskabsrådet har lavet strategisk planlægning og styring. I øjeblikket skrider vores projekter hurtigt og problemfrit takket være den grundige gennemførelse af disse planer. ” Minister Karaismailoğlu, der sagde, at Covid-19-tavler også blev oprettet på nogle byggepladser, understregede, at kontrollerne blev udført af de tilknyttede projekthold med princippet om "nultolerance".

Indgang og udgange til byggepladser blev lukket i marts

Karaismailoğlu udtrykte, at arbejdet fortsætter på veje, jernbaner og flyselskaber over tusind byggepladser uden afbrydelse, og sagde, at medarbejdernes ind- og udrejse er begrænset. Minister Karaismailoğlu sagde, at 14 dages isolationsperiode bestemmes på de steder, der er bestemt af de relevante institutioner på samme tid, i tilfælde af, at der forekommer en obligatorisk afvigelse fra de ansatte i projekterne, sagde minister Karaismailoğlu: ”Selv de ansatte i risikogruppen på grund af aldersgrænse og kronisk sygdom blev sendt til deres hjem. Medarbejdere, der kan arbejde hjemmefra, blev også overført til arbejde hjemmefra. Næsten alle byggepladser var lukket for indrejse udefra i marts. Alle medarbejdere, der fortsætter med at arbejde i marken, indkvarteres i indkvarteringsfaciliteter på stedet eller i gæstehuse, hvor der er isoleret. ”

Der vil blive taget initiativ med forslag fra Den Videnskabelige Komité

Karaismailoğlu oplyste, at deres samarbejde med Den Videnskabelige Komité vil fortsætte i sommermånederne, og at arbejderne vil fortsætte uden at efterlade foranstaltningerne på byggepladserne som forventet af bestyrelsen. Minister Karaismailoğlu sagde, ”Vi ved, at vi i begyndelsen af ​​vejen ikke havde nogen problemer på projektstederne takket være den omhyggelige gennemførelse af alle de foranstaltninger, der blev fastlagt med Den Videnskabelige Komité. Og takket være dette fortsætter undersøgelserne i overensstemmelse med vores mål. Derfor er vores mål at fortsætte foranstaltningerne på vores byggepladser under hensyntagen til Scientific Boards henstillinger. I sommermånederne fortsætter vi vores arbejde uden at gå på kompromis med bestyrelsens anbefalinger og uden at løsne på dette tidspunkt på byggepladserne. "Vi leverer vores projekter til vores borgere, som vi lovede."Vær den første til at kommentere

Yorumlar