Kabelbane ankommer til det historiske Maras slot

svævebane ankommer til det historiske slot
svævebane ankommer til det historiske slot

Gendannelse af det historiske Maras-slottet, der er blevet et symbol på mange civilisationer med Kahramanmaraşs 3 årige historie, er afsluttet.


Kahramanmaraş Metropolitan-borgmester Hayrettin Güngör mødtes med pressen og besvarede spørgsmålene.

Præsident Güngör afgav følgende erklæringer i sine erklæringer; ”Hvis der kan fås tilladelse fra tavlen til det historiske Marash Castle, overvejes det at bygge en svævebane og liftsystem. Efter festen planlægger vi at åbne det fulde restaureringsarbejde. Samtidig er det målet at færdiggøre opførelsen af ​​2-etagers restaurant- og bungalowhuse i Yedikuyular Ski Center. " sagde.Vær den første til at kommentere

Yorumlar