Kabelbane, der skal laves til det historiske Maras slot

kabelbane vil blive bygget til det historiske slot
kabelbane vil blive bygget til det historiske slot

Møde med pressemedlemmerne på det historiske Maras-slottet, Kahramanmaraş Metropolitan Kommune borgmester, Hayrettin Güngör, sagde, at det historiske Maras-slottet, hvis anlæg blev afsluttet efter Ramadan-festen, vil blive åbnet for offentligheden.


Borgmester i Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Hayrettin Güngör erklærede, at de har afsluttet anlægsarkitektur og vedligeholdelsesarbejder i det historiske Maras-slot, som har en historie på 3 tusinde år, og at de vil åbne det for offentligheden efter Ramadan-festen.

Vi installerer lille kabelbilsystem

Han påpegede, at borgen blev overført til Metropolitan Municipality efter restaureringsarbejdet for kulturministeriet, sagde borgmester Güngör: ”Vi har afsluttet anlægsarkitektur og vedligeholdelsesarbejder i vores historiske Marash Castle.

Derefter starter vi vores tretrins arbejde med vores pen. For det første minimerer vi køretøjets adgang til pennen. Vi stopper køretøjets udgang ved at lave parkeringspladser i de nederste dele. For vores sygeplejersker, der har svært ved at gå, leverer vi de batteridrevne køretøjer nedenunder. Derudover vil vi udføre facadeforbedrings- og transformationsarbejder i overensstemmelse med den blyantes historiske struktur. Ved at udføre ekspropriationsarbejder i området fra den region, hvor parkeringspladsen ligger ned til Acemli-moskeen, vil vi levere en elevator eller et lille svævebanesystem til at forlade fortet, hvis vi kan få tilladelse fra Monumenterådet.

I regionen, hvor flagstangen er placeret, vil vi arbejde i overensstemmelse med vores nationale kamp. For når vores besøgende kommer der, ønsker vi, at de skal tage et billede og have den historie. Hvis vi kan få tilladelse fra Board of Monuments, er et andet problem, vi vil gøre, at skabe vandrepladser og se terrasser på væggene. Et andet punkt er, at efter at have lukket vores pen til køretøjets indgang, er indgangen til slottet fra den historiske port og ved udgangen for at give folk oplysninger om pennen ved at inkludere reklametekster, som vores historikere vil forberede.

Vi opretter en flagvej

Udtrykker at de fortsat vil arbejde i og omkring slottet, sagde borgmester Güngör: ”Byer har identiteter og datoer. Du er nødt til at holde dem i live. Vi har en historie, som vi er stolte af og har ret til at holde vores bys historie levende og videregive den til kommende generationer. For at holde vores historie i live, opretter vi en Flag Road fra Ulucamii til blyant. I dette projekt ønsker vi at bringe en person, der kommer til Ulucamii til slottet ved at leve den dato. Vi tror, ​​at der er en kulturel identitet, der vil tilføje værdi til denne by. ”

Facade forbedring starter fra Grand Bazaar

Under pres på, at værkerne ikke vil være begrænset til dette, fortsatte præsident Güngör med sine ord som følger: ”Vi begynder at forbedre facaden på vores Grand Bazaar i regionen fra Ulucami til İşbank. Vores projekt er afsluttet. Ved at lave et par casestudier, vil vi se på noget, der mangler. Nogle gange, når du laver en holistisk undersøgelse, er det vanskeligt at overvinde manglerne, så vi vil lave et par casestudier og se på det og fortsætte vores måde. ”

Senere besvarede præsident Güngör spørgsmålene fra pressemedlemmerne.Vær den første til at kommentere

Yorumlar