Bud på den nye busstation i Trabzon

bud på trabzon's nye bil
bud på trabzon's nye bil

Udbuddet på den nye busstation, der er blandt de projekter, som Trabzon Metropolitan-borgmester Murat Zorluoğlu lægger vægt på, planlægges at starte fra slutningen af ​​maj. Den nye terminal, der vil imødekomme en betydelig mangel i byen, forventes at tjene på sin nye plads i slutningen af ​​2021.


Busstationen, som har været ønsket at blive ødelagt af befolkningen i Trabzon i mange år og er blevet et blødende sår, har endelig en udsigt, der passer til byen. Følgende udsagn om detaljerne i projektet blev brugt af Metropolitan Municipality Directorate of Science Affairs: Et nyt busterminalprojekt blev designet til at give folk befolkningen i Trabzon og terminalen, hvor de ville bruge terminalen som mellemlanding, da den eksisterende busterminal ikke kunne imødekomme det stigende behov over tid.

TRAFIKFRIGIVELSE I URBAN

Det sigter mod at lette trafikken i byen med det nye terminalprojekt, der ligger på en grund på 30.144,85 m² på Anadolu Boulevard, Ortahisar-distriktet, Sanayi Mahallesi. Med de nye smarte krydsarrangementer på motorveje forventes det at reducere byens trafikdensitet og yde service på en uafbrudt transportakse på linjen øst - vest, nord - syd. Bygningen med et samlet byggeareal på 9.259,07 m² har busplatforme til 28 køretøjer og et passagerers venteareal på 1.863,23 m². Betydningen af ​​bygningens forhold til byen fik betydning, det var tænkt at rehabilitere Değirmendere beliggende i vest, og de omkringliggende områder, som var inaktive, blev inkluderet i landskabet.

MÅL TIL MÅL MED KØRETØJLAST

Pakken blev undersøgt i to områder i bebyggelsen, og den nordlige og østlige side, der var forbundet med byen, var forbeholdt indkommende brugere, mens syd- og vestsiden mod strømmen blev overladt til bus- og servicecirkulationen. Offentlig transport blev tilvejebragt til området med bybus og minibusstoppesteder placeret på Anadolu Boulevard. Intercity-busplatforme og de 16 køretøjer Gümüşhane Service Area indgange og udgange blev leveret fra Ayakkabçiler Sitesi Street, som ligger i den sydlige del af bygningen. Derudover sigter det mod at reducere køretøjets belastning på ringvejen ved at forbinde taxaholdepladserne til den sekundære passagerakse oprettet mellem Ayakkabçiler Sitesi Street og Anadolu Boulevard med et privat køretøj til 104 køretøjer og en serviceparkeringsplads til 20 køretøjer.

MÅLET AT SVAR NOGEN BEHOV

En gennemtrængelig og rummelig struktur var designet til at ændre den blandede, trættende og dystre luft, som busterminalerne havde efterladt, og det var formålet at skabe et billede i sindet hos de brugere, der kom til byen med det ikoniske tagdæksel, der trådte på jorden fra to punkter. Ved at bruge tagformen i forskellige projektionsshows fik bygningen desuden et sted i byminnet. Bygningen, der har et gulvareal på ca. 5.000 kvadratmeter, inkluderer transport- og serviceenheder samt ca. 1.200 kvadratmeter udlejelige forretningsområder og 800 kvadratmeter kontoreenheder. For at brugerne kan rejse komfortabelt bestemmes en kontinuerlig og klar passagerakse op til busplatforme med landskabet. Det blev fodret med kommercielle enheder såsom cafeteria, buffet, frisør og rekreative områder omkring denne akse. Det er således målet at imødekomme alle slags behov hos brugere, der tilbringer kort, mellemlang og lang tid i terminaler.

DET VIL VÆRE EN AUTOGAR PASSET TIL TRABZON

Med hensyn til, at projektarbejdet på den nye busstation, der skal afsluttes i Trabzon, er afsluttet, sagde borgmester for Metropolitan Municipality Murat Zorluoğlu, ”Intercity Bus Terminal har været et vigtigt problem, der er blevet det blødende sår i byen i de senere år. Som du måske ved, er den nuværende busstation ikke i stand til at imødekomme behovet, men den passer ikke til Trabzon som et billede. Fornyelsen af ​​busstationen, der blev bygget for 40 år siden, var blandt vores løfter om valg. Så snart vi tiltrådte, foretog vi en lokalisering. Vi flytter busstationen fra det aktuelle sted til det område, hvor Galerciler Site og vores Science Works. På dette tidspunkt har vi afsluttet vores projektarbejde, som er det første skridt for at gøre en terminal egnet til byen. Vi vil bygge en moderne busstation, der imødekommer behovene og passer til Trabzon. Vi sigter mod at flytte til vores nye busstation i slutningen af ​​2021 ”.

Dette diasshow kræver JavaScript.Vær den første til at kommentere

Yorumlar