Transkontinentale jernbane

Transkontinentale jernbane
Transkontinentale jernbane

De Forenede Stater smeltede virkelig sammen, da en slegge ramte et guldblæs ved Promontory-markceremonien i Utah den 10. maj 1869 for at afslutte den første transkontinentale jernbane.


Jernbanebygningen i Central Pacific i den østlige del af Californien, hvis konstruktion varede mere end syv år, og Union Pacific jernbanebygning vest i Nebraska og den interkontinentale jernbane har reduceret den måneder lange vej på 5000 km til en uge. Den transkontinentale jernbane har bidraget til den hurtige avancering af De Forenede Stater mod vest og forhindret stigningen i det vilde vest og forårsaget, at den kæmpede indfødte amerikanske stammer, der bor i dette land. Det gjorde det også økonomisk muligt at udtrække de rigelige ressourcer i Vesten og flytte dem til markeder i øst.Vær den første til at kommentere

Yorumlar