Tyrkiets blå Bayraklı Antal strande øget! # 3 i verden

turkiyenin stigning i antallet af blå flag strande, verden i orden
turkiyenin stigning i antallet af blå flag strande, verden i orden

Tyrkiet er verdens mest eksklusive turisme, og miljøprisen Blå Flag har i år fastholdt det øverste sted.


Efterfulgt af Spanien og Grækenland var landet med verdens 3. mest blå flag-prisvindende strande i Tyrkiet i år nummer 486.

Som et resultat af 2020-evalueringerne af Blue Flag-priserne, der blev givet af International Environmental Education Foundation (FEE), der er Danmarks hovedstad, København, nåede antallet af prisvindende strande, der var 463 sidste år, 486. Hvis Tyrkiet 22 marinaer og yacht 7 blev tildelt Blue Flag-prisen i år.

I år Blå Bayraklı strand numre til 206 i Antalya, 105 i Muğla, 35 i Aydın, 52 i Izmir, 31 i Balıkesir, 2 i Istanbul, 13 i Samsun steg til. Sidste års tal blev bevaret i Çanakkale, Kırklareli, Kocaeli, Düzce, Ordu, Mersin og Van.

Ministeriet for kultur og turisme mål mod verdensmesterskabet blandt de 2023 FEE-medlemslande, der implementerer det internationale blå flag i 50 på antallet af strande.

Ministeriet ledet af tilhængere af Blue Flag-programmet blev oprettet som et nationalt miljøundervisningsfond i Tyrkiet i 1993 (TÜRÇEV) http://www.mavibayrak.org.tr/ Alle detaljer vedrørende 2020-priserne kan fås fra internetadressen.Vær den første til at kommentere

Yorumlar