Turkish Cargo starter flyvninger fra Izmir

tyrkisk fragt starter sine fly fra izmir
tyrkisk fragt starter sine fly fra izmir

Turkish Cargo (THY), fragtmærket fra Turkish Airlines, der har opnået den højeste vækstrate blandt de 25 største luftfartsselskaber, planlægger en ekspedition til Izmir hver dag den 28. maj.Den tyrkiske Cargo-vicechef General Tur Turis Özen, vicepræsident for Cargo Sales Ahmet Kaya, Ankara, Istanbul, Izmir, Antalya, Adana-provinserne Cargo Managers besvarede spørgsmålene om luftfragttransport af eksportører af frisk frugt og grøntsager, pandemiproces. evalueret.

Præsident for Association of Aegean Fresh Fruit and Vegetable Exporters, der modererede mødet Hayrettin-fly, hvilket øgede antallet af fly for at imødekomme alle behovene for tyrkiske fragteksportører under coronavirus sagde, at det fortsat var Tyrkiets løsningspartner for producenter og eksport.

”Mens begrænsningen af ​​rejser på grund af coronavirus reducerede trafikken for passagerfly, bragte den massefylden på lastflysiden. Foruden lastvogne transporteres lasten af ​​flyene i THYs passagerflåde. Med Turkish Cargo, som har verdens sjette største luftkapacitet, sender vi vores værditilvækstprodukter med lav holdbarhed til mange lande. Enhedspriser og gebyrer bliver mere rimelige, når antallet af fly åbnes. I 2019 blev 6 millioner 213 tusind dollars frisk frugt og grøntsager transporteret med fly i bytte for 19 tusind 761 ton produkter. Eksporten af ​​friske frugter og grøntsager lavet af luft sidste år steg med 2018 procent i værdi sammenlignet med 9. ”

Hong Kong rangerer først med $ 4 millioner 309 tusind

Når det er sagt, at den højeste eksport af frugt og grøntsager med fly er til Hong Kong med 4 millioner 309 tusind dollars, sagde han, at Norge fulgte Hong Kong med 2 millioner 525 tusind dollars og Singapore med 1 million 656 tusind dollars.

”Eksporten til Kina beløb sig til 1 million 337 tusind dollars. På den anden side er Frankrig på femteplads med 1 million dollars i vores eksport af luftfragt. Med udvidelsen af ​​Turkish Airlines 'flynet øger Turkish Cargo sin indflydelse på internationale markeder, så vores markedsnetværk udvides også. Kirsebæreksport, der indtog førstepladsen i eksporten af ​​frisk frugt og grønsagseksport sidste år med 10 millioner dollars, steg med 2018 procent målt i mængde og 23 procent målt i værdi. Vores næst mest eksporterede produkt var svampe med 53 millioner 2 tusind dollars. I figeksport blev der opnået 349 millioner 2019 tusind dollars omsætning i 7 med en stigning på 2 procent. ”

Han sagde: ”Før pandemic havde vi to Ur-Ge-projekter til Kina, Sydkorea, Malaysia, Singapore og Fjernøsten og Sydøstasien. Sydkorea, der indgik i Association of Fruit and Vegetable Exporters Association, foretager i øjeblikket to flyvninger om ugen. ” sagde.

Første gang den 28. maj

Den tyrkiske Cargo Regional Manager Faik Deniz meddelte, at der planlægges en ekspedition til Izmir hver dag den 28. maj.

”Hvis der er et bredt organ, vil vi være i stand til at sende til Istanbul omkring 30 ton. Dette vil lidt aflaste behovet for kapacitet. Da det er følsomme produkter, vil vi prioritere friske frugter og grøntsager med hensyn til kapacitet. Hvis handelsomfanget stiger med kirsebæreksport med Kina, lægger vi charter eller yderligere fly. Dette år er usandsynligt, men jeg tror, ​​vi vil være i stand til at udføre charteroperationer afhængigt af stigningen i efterspørgslen i de kommende år. Hele vores operation fortsætter kompakt i en enkelt lufthavn. Problemerne vil blive reduceret yderligere. I Izmir fjernede vi vores paller og belastninger ved at anvende desinfektionsproces for fisk. Det var en beskyttelsesdesinfektion, der ville reducere virkningen af ​​coronavirus og opretholde den i 30 dage. Godkendt af sundhedsministeriet var det første gang i Izmir. Dette forhindrer også krydskontaminering. Virussen går ikke over. ”

Produkter indlæses på flyet uden at bryde den kolde kæde

Faik Deniz, der annoncerede, at kølepladsen med et areal på 731 kvadratmeter og et areal på 3 878 kubikmeter var færdig i februar, sagde:

”Med sin størrelse betyder det, at Izmir-regionen vil imødekomme behovene i 20-25 års køleopbevaring. Når vi inkluderer lagrene, som vi ikke kan fornye, har vi tæt på 4 kubikmeter koldlager. Når vi passerer produkterne gennem røntgen, føres de direkte til lageret, og den kolde kæde er ikke ødelagt. Vi overbragte også vores krav til det specialudstyr, vi vil tage under flyet. Produkterne indlæses på flyet uden at bryde den kolde kæde. Lageret er mellem 0 og 8 grader. Vi har en plan for sløvhed i anden fase. Vi laver den negative karakter. Vi tænkte på det kolde vejr i det første projekt. Men hvis du laver minusgraden i kold luft, vil den gøre glasur, og du skal bruge den i et separat rum. ”

Ekstra ekspedition til Sydkorea er på dagsordenen

Tyrkisk Cargo Assistent General Manager Turhan Özen sagde: ”Hvis der er et krav om stigende rejser til Sydkorea, støtter vi tilføjelsen af ​​op til en måned mindst i den periode, hvor kirsebæret vil være den travleste. Vi høster frugterne af de værker, der er blevet udført med De Ægæiske Eksportørforeninger i 3-4 år. Ved at fortsætte denne stigning, som vi fangede med starten af ​​kirsebæreksport til Kina i juni sidste år, vil vi øge vores eksport af frisk frugt med luftfragt. Vores passagerfly starter i juni. Vi leverer forbindelse med alle verdens lande. Holdbarheden for produkter som frisk frugt og grøntsager er lav, og omkostningerne er høje. Derfor handler vi specielt inden for sektoren med frisk frugt med hensyn til kapacitet og pris. ” han snakkede.

THYs normaliseringsplan er klar

Özen sagde, at i år blev luftfragtpriser reguleret, og der blev tilbudt særlige kampagnepriser til agenterne, og tilføjede, at der er lavet en plan for passagerflyvninger siden juni.

”På grund af Covid-19 skrider mange lande gradvist frem med at modtage internationale passagerer på international rejse. Tyrkiet er ud fra den antagelse, at begge fortsætter den nedadgående tendens for begge lande til at arbejde for gensidig forbedring i takt. Vores passagerenhed flyver til 320 destinationer og 290 destinationer internationalt. Det vil være på disse niveauer igen, såsom september-oktober. Det starter med 50-60 lande i starten. Beslutningen træffes i det omfang ministeriet tillader det. I denne eksportsæson leveres en betydelig del af vores produkter ikke hver dag, hver dag. Dette skyldes det faktum, at passagerflyvningerne udføres sammen med fragtflyvningerne og lasten udføres under passagerflyene. Det hele afhænger af passagerrejser. Flåden på 23 fly leverer godstjeneste. Med introduktionen af ​​310 passagerfly, der starter i juni, kommer mere overkommelige takster på dagsordenen.

”Vi arbejder på at levere vores produkter på en sund måde”

Fremhævede, at forbedringen i priserne på nogle destinationer skulle anvendes til andre lokationer, fortsatte Cengiz Balık, næstformand for bestyrelsen for Ægæiske friske frugter og grøntsagereksportører, som følger:

”Der bør planlægges med hensyn til hyppigheden af ​​dage og rejser til destinationer som Indonesien, Taiwan, Cambodja, Kuala Lumpur. Andre vigtige punkter er levering af kolde køretøjer til transport af produktet, flyforsinkelser, ventetider og kolde lufthavne. Under flyene venter under vinger 2-3 timer under lastning. Når vejret bliver varmere, skaber det alvorlige handicap for vores produkt. Vi vil forsøge at beskytte vores produkter med en termisk afdækning. Vi samarbejder for at sikre, at vores produkt når vores kunder på en sund måde. Det er vigtigt at åbne Adnan Menderes Lufthavn. I den region, hvor vi eksporterer, er vi nødt til at sende vores produkter til Istanbuls gamle Atatürk Lufthavn. Det er meget vigtigt, at når vi leverer vores last til Adnan Menderes Lufthavn, går det til told derfra. Hvis indenlandske linjer starter, vil denne situation blive løst. ”

Den tyrkiske Cargo-kundeservicemanager Mustafa Asım Subaşı sagde, at den underjordiske operation er det vigtigste led i kæden, og at det termiske tæppe minimerer deformation i produkter, der eksporteres til varme lande.

 

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar