Orienteringstræning i de forbudte dage på Opera Kumlubel sporvognslinje

orienteringstræning på opera kumlubel sporvognslinje i løbet af banedage
orienteringstræning på opera kumlubel sporvognslinje i løbet af banedage

Büyükşehir Kommune, der har foretaget en stor investering i bytransport, har nået det 75. Yıl kvarter via City Hospital og Kumlubel via Operaen og har startet prøvekørsler på Opera-Kumlubel linjen. Derudover udfører alt vatman i løbet af portforbudets dage orienteringstræning på nye linjer.


Efter retssagen mellem runsehir Hospital og 75. Yıl Mahallesi, Opera, Yıldız og Otogar-Opera, startede prøvekørsler på Opera-Kumlubel Line. Med hensyn til, at prøvekørslerne er vigtige for at fjerne manglerne i de nye linjer, erklærede embedsmændene, at på dagene med udgangsforbud blev alle veteraner udsat for orienteringstræning på de linjer, hvor testkørslen blev udført.

Ved at gøre krisen til en mulighed sagde ESTRAM-embedsmænd, at rengøringsarbejdet fortsætter ved stop og sporvogne på forbudte dage og advarede borgerne om at bruge offentlig transport, medmindre de skal.

Dette diasshow kræver JavaScript.Vær den første til at kommentere

Yorumlar