Den indenlandske bilproduktionsanlæggets VVM-rapport åbnet til udtalelse

indenlandske bilproduktionsanlæg ced-rapporten blev åbnet
indenlandske bilproduktionsanlæg ced-rapporten blev åbnet

Tyrkiets bilindustri og handel Enterprise Group Inc. VVM-rapporten om projektet til elbilproduktionsfaciliteter, der var planlagt bygget af virksomheden, blev åbnet for at blive vist.


Miljøpåvirkningsvurdering tilladelse og inspektion på webstedet for generaldirektoratet for Tyrkiets bilindustri og handelsvirksomhedsgruppe Inc. Det blev annonceret, at den VVM-rapport, der blev udarbejdet til projektet for elbilproduktionsfaciliteter, der var planlagt udarbejdet af virksomheden, blev åbnet for udtalelse.

Erklæringen om emnet blev givet følgende oplysninger: "Bursa Gemlik, Tyrkiets Automobile Industry and Trade Co. Venture Group i amt VVM-rapporten, der er udarbejdet til projektet for elektriske biler, der er planlagt udført af Undersøgelses- og Evalueringskommissionen (İDK), er afsluttet, og rapporten er afsluttet. Inden for rammerne af underklausulen blev den åbnet for offentligheden på ti (14) kalenderdage i ministeriet og provinsdirektoratet for miljø og urbanisering. De udtalelser, der fremsendes til ministeriet / provinsdirektoratet for miljø og urbanisering, vil blive taget i betragtning i projektets beslutningsproces. For kommentarer og forslag kan en ansøgning indgives til ministeriet for miljø og urbanisering eller BURSA provinsielle direktorater for miljø og urbanisering. ”

Planændringen af ​​det område, hvor den indenlandske bilfabrik skal etableres, blev godkendt den 3. marts. Industri- og teknologiminister Mustafa Varank erklærede, at de ikke forventer, at coronavirus-epidemien vil forårsage en funktionsfejl på den banebrydende dato for den indenlandske bilfabrik, og sagde: ”Vi forventer ikke nogen større forstyrrelse med hensyn til den banebrydende dato, der skal oprettes i Gemlik på grund af Kovid-19”.Vær den første til at kommentere

Yorumlar