YHT-ekspeditioner starter fra 1. juni ..! Her er første gang

yht fly starter fra juni, første gang timer
yht fly starter fra juni, første gang timer

Inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger starter YHT-flyvninger på en begrænset måde fra 1. juni.


Inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger starter YHT-flyvninger fra 1. juni på 16 gensidige flyvninger. Højhastighedstog (YHT) mellem Ankara-Istanbul, Istanbul, Ankara, Ankara-Eskişehir, Eskişehir-Ankara, Ankara-Konya, Konya-Ankara, Konya-Istanbul, Istanbul-Konya er som følger;

yht fly starter fra juni, første gang timer
yht fly starter fra juni, første gang timer

Her er de nye regler, der skal anvendes i YHT'er

Nogle regler gælder i "overgangsperioden". Disse er som følger:

  • YHT'er vil bære passagerer med 50 procents kapacitet.
  • Umaskede passagerer føres ikke til tog. Passagerer skal komme med deres masker.
  • Passagerer får billetter på forhånd. Den vil kun sidde på det sæde, de har købt. Han kan ikke rejse på et andet sæde.
  • Der er ingen ændring i billetpriser.
  • Tog vil blive desinficeret.

Kort over Tyrkiet Fast Train

Kodeansøgning startet i togrejser

Sundhedsminister Fahrettin Koca annoncerede, at anvendelsen af ​​Hayat Eve Sığar (HEPP) -kodeansøgning er startet for dem, der ønsker at rejse med offentlige transportmidler som fly, tog, busser inden for rammerne af coronavirus (Covid-19) epidemiske foranstaltninger.

Hvad er HES-kode og hvordan man får den?

Hes-kode
Hes-kode

Sundhedsminister Koca erklærede, at der nu kan rejses med HES-kode, og accept af passagerer til indenrigsflyvninger med en funktion, der kommer til "Hayat Eve Sığar" mobilapplikation, vil være forsynet med HES-kodekontrol. Risikostatus for alle passagerer på flyvningen vil blive spurgt gennem HEPP-koden 24 timer før indenrigsflyvningen. ” Minister Koca sagde: ”Enkeltpersoner vil være i stand til at vise, at de ikke har risici, ikke er syge eller er i kontakt gennem denne Hayat Eve Sığar-applikation. Vi skal øve først i intercity-transport. Du vil kunne rejse med fly og tog ved hjælp af den kode, du vil modtage via mobilapplikationen. ” sagde.

Kodeansøgning startede på fly tog- og busrejser

Hvad er HES-kode?

HES-kode er en kode, der vil blive produceret med en funktion, der kommer til mobilapplikationen “Hayat Eve Sığar”. Baseret på denne kode foretages en prioriteret screening, og det afgøres, om passageren er accepteret eller ej. Fly og togrejser kan foretages ved hjælp af denne kode.

Minister Fahrettin Koca; Tilføjelsen af ​​HEPP-koden, der vil blive produceret individuelt, er blevet obligatorisk fra den 18. maj 2020. Ved henvendelse til HES-kode indtastes passagerens ID-nummer (TCKN, pas osv.), Kontaktoplysninger (både telefon- og e-mail-felter) og fødselsdato korrekt og fuldstændigt som påkrævede felter.Vær den første til at kommentere

Yorumlar