Kanal İstanbul Miljøplanplanændring godkendt

ændring af kanal istanbul miljøplanplan er godkendt
ændring af kanal istanbul miljøplanplan er godkendt

Minister for miljø og urbanisering, Murat Kurum, godkendte 1 af de 100.000 faser i reguleringsplanerne, der blev udarbejdet i overensstemmelse hermed med ændringen af ​​"Istanbul European Side Reserve Building Area 7 / 3 skala miljøplan", der dækker Canal Istanbul Project-området.


Der er således identificeret mange nye trin i Kanal Istanbul-projektet i området, der dækker Arnavutköy og Başakşehir, fra bolig til grønne områder, fra boliggulve til transportveje.

"European Side Reserve Building Area 23 / 2019 skaleret miljøplan", der udgør omgivelserne i Kanal Istanbul og blev godkendt den 1. december 100.000 af Ministeriet for Miljø og Urbanisering blev revideret ved appelansøgningerne og suspenderet igen.

Den 29. juni godkendte ministeren ”Fasen af ​​det europæiske sidearbejdsbygningsområde 1 / 100.000 skala miljøplanændring” og følgelig 1 faser af 5000/1 skala masterplan og 1000/3 skala implementeringsplan.

De godkendte 7 faser i de 3-trins reguleringsplaner, der udgør omgivelserne i Kanal Istanbul-projektet, inkluderer Arnavutköy og Başakşehir.

Den første fase af planerne er 1 3 ha, den anden fase er 982,6 2 ha, den tredje fase er 3 488,6 ha, med et samlet areal på 3 tusind 5 ha, det vil sige ca. 893 millioner 13 tusind kvadratmeter. Det forekommer.

I de godkendte faser med afgørelse fra de nævnte reguleringsplaner vil der blive foretaget boliger, handel, turisme, socialt udstyr, officiel institution, brug af teknisk infrastruktur, logistikfacilitet og fair områder, teknologiudviklingszone og store grønne områder.

Inden for planerne oprettes også økologiske korridorer inklusive grønne områder og gang- og cykelruter.

Ministeriet, der fokuserer på grønne områder i Kanal Istanbul-projektet, har tildelt cirka 52 millioner 60 tusind kvadratmeter som ”grønne områder, veje, sociale forstærkningsområder”, som udgør cirka 663 procent af planområdet.

Med arrangementet blev vandret arkitektur taget grundlaget i boligområder. Følgelig vil boligerne ikke overstige stueetagen + 0,50 etager med en peer-værdi på 3.

I sociale forstærkningsområder træffes der en præcedensbeslutning mellem 0,75 og 1,50, og byggehøjderne konstrueres som jord + 3, jord + 4 etager.

Således forhindres opførelse af højhuse i boliger og sociale forstærkningsområder.

ROUTES ER BESTEMMET

Med reguleringsplaner blev der truffet foranstaltninger for at lette transporten af ​​Kanal Istanbul.

Ved at oprette en transportordning blev ruterne, der gør det muligt for Kanal Istanbul at blive forbundet til byens centrum og intercityveje, bestemt af vej-, metro- og jernbanesystemerne.

Disse ruter, "Halkalı-Istanbuls lufthavn-Gayrettepe jernbanesystemlinje, nordlige Marmara-motorvejsforbindelse og rute, Küçükçekmece-Avcılar motorvejeovergangsrute, E 5 motorvejsforbindelse og overgangsrute og TEM motorvejsforbindelse og rute ”.

Ministeriet fortsætter sine udviklingsplaner for de andre 4 faser, hvor de beskyttede områder med søen og dens omgivelser er koncentreret.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar