122 Ministeriet for landbrug og skovbrug rekrutterer personale

Ministeriet for landbrug og skovbrug til kontraktansatte
Ministeriet for landbrug og skovbrug til kontraktansatte

Kontraheret personale, der blev offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende, dateret 657 og nummereret 4, der skal ansættes i provinsenhederne i Generaldirektoratet for Skovbrug i Ministeriet for Landbrug og Skovbrug i overensstemmelse med afsnit (B) i lov nr. 06.06.1978 om embedsmænd nr. 7, dateret 15754. I overensstemmelse med litra b) i den supplerende artikel 28.06.2007 i Principperne om ændring af principperne vedrørende operationen, bilag-26566 til positionerne i bilag-2, uden at tage skriftlige og / eller mundtlige prøver, baseret på KPSS (B) -gruppeprioritering. I alt ansættes 1 (hundredeogtyve) kontraktansatte personale fra de eksamener, der er specificeret i -2.


GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE

 • For at opfylde de generelle betingelser, der er anført i artikel 657 i lov nr. 48,
 • Under arbejdet i status som kontraheret personale i henhold til artikel 657, afsnit B, i lov nr. 4; Kontraheret personale iværksat i artikel 1, afsnit B, i lov nr. 657 og med Ministerrådets afgørelse dateret 4 og om dem, hvis servicekontrakter er afsluttet, eller som har ansøgt om placering i de kontraherede personalestillinger i bilag-6.6.1978. Det skal tages i betragtning, at bestemmelserne i tredje og fjerde afsnit i bilag 7 til principperne for operationen finder anvendelse. Udnævnelse af dem, der er placeret i disse stillinger, og som ikke falder inden for anvendelsesområdet for de undtagelser, der er specificeret i tredje og fjerde afsnit i bilaget, artikel 15754, i principperne for ansættelse af kontraheret personale
  Det bliver gjort.
 • Ansøgninger fra dem, der ikke bærer eller dokumenterer de specificerede kvalifikationer, vil ikke blive accepteret. Derudover vil kontrakterne for dem, der forstås at have falske / ugyldige dokumenter udstedt af dem på enhver dato, og at de har forberedt et forkert dokument, blive genstand for retssager mod dem, selvom kontrakten er underskrevet og begyndt at fungere, og dette gebyr kompenseres med den juridiske interesse.

ANVENDELSE SÆRLIGE VILKÅR

 • At have modtaget et minimumsresultat på 2018 i KPSSP3 og KPSSP94 point, inklusive KPSS (B) -gruppen i 60,
 • Må ikke være over 36 år gammel fra den sidste ansøgningsdato,
 • For dem, der er uddannet fra ethvert felt af gymnasiumsuddannelsesinstitutioner og ansøger om stillingen som Supportpersonale (Driver);
 • Har en C-klasse licens,
 • At være en mand,
 • For dem, der ansøger om en advokatstilling;
 • At have en advokatlicens,

ANVENDELSESPROCEDURER

 • Kandidater mellem 01/06/2020 - 12/06/2020 http://isealim.ogm.gov.tr De vil anvende med deres e-regerings adgangskoder fra systemet kl.
 • Ansøgningsprocedurer slutter natten den 12-06-2020 kl 23:59. Denne periode vil bestemt ikke blive forlænget. Personligt accepteres ansøgninger, der er fremsat via mail, andragende eller anden form.
 • Kandidater skal få et e-regeringsadgangskode, inden de ansøger.
 • Hver kandidat kan kun ansøge fra et træningsprogram for de stillinger, der er angivet i BILAG-2 i meddelelsen.
 • Kandidater vil være i stand til at foretage maksimalt 2 præferencer for stillinger under 10 provinser i bilag-10 og for stillinger med mere end 10 provinser.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar