Udenrigsministeriet ansætter 4 kontraheret personale

Udenrigsministeriets kontrakterede medarbejdere ansætter
Udenrigsministeriets kontrakterede medarbejdere ansætter

Baseret på bilag 375 til dekretloven nr. 6, der skal ansættes i den centrale organisation af Udenrigsministeriet, om ansættelse af kontraheret informatikepersonale i store skalaenheder i de offentlige institutioner og organisationer offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende dateret 31/12/2008 og nummereret 27097. I henhold til artikel 8 i forordningen om principper og procedurer rekrutteres 4 (fire) indgåede IT-medarbejdere i den rækkefølge af succes, der finder sted som et resultat af den mundtlige / praktiske eksamen.


Halvfjerds procent (3%) af KPSSP70-score opnået i den offentlige personaleudvælgelsesundersøgelse (KPSS) afholdt i de sidste to år, og undersøgelsen af ​​fremmedsprogsniveau (YDS / e-YDS) afholdt i de sidste fem år eller svarende til YDS af Rådet for Højere Uddannelse Kandidater, der er op til 30 gange for den kontraherede IT-stabsposition, startende fra den højeste score, baseret på den samlede score på 10 procent (10%) af YDS-ækvivalenten for de scoringer, der blev modtaget i eksamenerne, afholdes mundtligt / praktisk mellem 12. august og 13-2020 august XNUMX. kaldes til eksamen.

Kandidater, der ikke har KPSSP3-score, eller som ikke indsender resultatdokumentet, vil blive evalueret som 3 (halvfjerds), og fremmedsprogscore for ansøgere, der ikke indsender fremmedsprogscore eller resultatdokument, vil blive evalueret som 70 (nul). Personale i kontraktinformationsteknologi ansættes i rækkefølge af succes som et resultat af mundtlig / praktisk eksamen.

For detaljer om annonce KLIK HER


Vær den første til at kommentere

Yorumlar