Mod finalen i Boztepe Tap på skyer-projektet

Boztepe rører skyerne til finalen i projektet
Boztepe rører skyerne til finalen i projektet

Turisme fortsætter i Ordu, som er blevet den stigende stjerne i Sortehavet med sin hav, grøn natur og rig historisk struktur. Efter afslutningen af ​​'Tap the Clouds-projektet', som blev taget i brug af Metropolitan Municipality i Boztepe, som er byens udsigterrasse, startede asfaltarbejder.


I Ordu, som er centrum for opmærksomhed for lokale og udenlandske turister med dens kyster, hvor blå og grønne omfavnelse, dens smukke plateauer og vandfald fortsætter aktiviteter for turisme. Ordu Metropolitan Municipality, der har realiseret mange projekter og investeringer inden for infrastruktur, transport, overbygning, landbrug og sundhed med sloganet "Tænk, producerer, konkurrerer hær", forbereder byen på fremtiden. Boztepe Clouds-projektet, kaldet '530-stjernet projekt', er afsluttet, da det består af 5 forskellige etaper og et enkelt koncept i Boztepe, som ligger på byens højderetasse, i en højde af 5 meter.

"TAP TO CLOUDS PROJECT" FULDT

Coşkun Alp, generalsekretær for Ordu Metropolitan Kommune, sammen med chefen for Institut for Videnskabsspørgsmål Abdulkadir Hatipoğlu og chefen for Politidepartementet Cevdet Çağlar, undersøgte de varme asfaltværker på stedet i Boztepe. Generalsekretær Alp, der udtrykte, at han venter på sine gæster med Boztepes fornyede ansigt, sagde: ”Boztepe Touch the Clouds-projektet og landskabsarkitekturarbejdet er afsluttet. Lokale produktforretninger er klar til service. Som en del af fodgængerprojektet er infrastrukturen og overbygningen færdig. Vandreområder blev forberedt. Der er skabt alle slags tjenester for at sikre folks komfort, ”sagde han.

TILSLUTNINGSVEJER KONSEPT I VARME ASFALT

Alp udtrykte, at med afslutningen af ​​'Tap the Clouds-projektet' startede varme asfaltværker, sagde Alp, 'Alle disse investeringer havde forbindelser. Nu arbejder vores teams med at lave disse forbindelsesveje. I det 600 meter store afsnit er Boztepes topmøde og 'Touch the Clouds Project' forbundet. Vi udfører også asfaltarbejde på den vej, der er forbundet med hovedvejen. Nedenfor manglede det i et afsnit på 1250 meter. Der var en 1250 meter vej efter 1000 meter. Det er også komplet. Følgelig forsvandt Boztepes vejproblem med en platformbredde på mere end 10 meter helt. Vores folk kan rejse til Boztepe med deres køretøjer, helbred, fred og sommer uden nogen risiko ”.

ALT Tænkte til besøgende

Inden for rammerne af 'Boztepe Touch the Clouds-projektet' blev 11 villa-typen hoteller og 5 restaurant med 1 lejligheder bygget i harmoni med naturen. Boztepe-salgsenheder og landskabsarrangementsprojekt blev lanceret på en 7 meter bred og 450 meter lang aksel. Inden for projektets anvendelsesområde er 25 salgsbuffeter, hvoraf 27 er til salg af lokale produkter, designet på den oprettede akse. Inden for arrangementets anvendelsesområde er 371 meter stenmure, parkering til 94 biler, miljøbelysning, regnvand og infrastrukturarbejde implementeret.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar