Bursa styrker det nationale forsvar med højteknologi

Bursa styrker det nationale forsvar med højteknologi
Bursa styrker det nationale forsvar med højteknologi

lokomotivet i Tyrkiets nationale teknologiorienterede by i landets økonomi fortsætter med at projicere en stigning i støtten til Bursa. Støddæmpere, der bruges af ASELSAN, som er den magtfulde organisation af forsvarsindustrien ved import i store mængder, er nu BKM Bursa Kalıp Merkezi A.Ş. Det er produceret af (BKM). Støddæmpere, der er underlagt eksportlicens, bruges i forskellige projekter fra ASELSAN under mærket BKM Teknoloji.


ICC startede sine aktiviteter i 2005 for at fremstille standardformkomponenter til bilindustrien, der blev opnået på kort tid i Tyrkiets forsvarsindustri, og som var i stand til at investere i sin produktionskapacitet, skal være blandt de strategiske rolleaktører. Emel Özkan Taşyakan, medlem af bestyrelsen for BKM-virksomheden, sagde, at de har forvandlet deres aktiviteter, som de startede for omkring 15 år siden, ved at fremstille formdele til brug i bilindustrien til strategiske investeringer på kort tid. Med hensyn til, at de indenlandske og nationale produktionsmål, som præsident Recep Tayyip Erdoğan havde sat for 2023, var effektive i omdannelsen af ​​virksomheden, sagde Taşyakan: ”Vi har besluttet at omdanne vores traditionelle struktur inden for skimmelproduktion med virkningen af ​​intens konkurrence i sektoren, især siden 2012. Vi har opstillet en ny køreplan med nationaliseringens strategi for vores stat. ” sagde.

“VI HAR FLERE PRODUKTIONSMIDLER MED BASDEC”

Emel Özkan Taşyakan, der sagde, at Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) fulgte tæt transformationsinitiativet, der blev igangsat for rum-, luftfarts- og forsvarssektoren med produktionsevnen og menneskelige ressourcer i byens bilindustri, sagde: “Bursa Space Aviation Defense Cluster (BASDEC) -projektet oprettet af BTSO spillede en nøglerolle i vores transformationsmål. Takket være BASDEC, som vi er det stiftende medlem, afholdt vi bilaterale forretningsmøder med alle indenlandske vigtigste forsvarsindustriselskaber. Vi har etableret kontaktpunkter med internationale organisationer under vores forretningsrejser i udlandet. I dag har vi sammen med bilindustrien en vigtig fremstillingsevne inden for mange sektorer såsom forsvar, luftfart og medicinsk. ” han snakkede.

”VI BIDRÆDER TIL VORES LOKALE OG NATIONALE MÅL”

Emel Özkan Taşyakan, der sagde, at de nød godt af UR-GE-støtten fra handelsministeriet inden for rammerne af klyngereaktiviteten, sagde: ”Vi har AS9100- og NADCAP-certifikater, som er kvalitetsstyringsstandarder i forsvars- og luftfartsindustrien. På den anden side har vi afsluttet vores integration i forsvarsindustrien med vores EYDEP-certifikat, som vi modtog med 'Industrielt kompetenceevaluerings- og støtteprogram' fra vores præsident for forsvarsindustriens formandskab. Vi er stolte af at bidrage til de nationale produktionsmål i vores land med de projekter, vi har implementeret i de sidste 8 år. Ved denne lejlighed vil vi gerne takke vores præsident, ministerier og BTSO. ” brugte udtryk.

Mere end 50 tusinde produktionskapacitet pr. År

BKM-bestyrelsesmedlem Emel Özkan Taşyakan sagde, at de er en godkendt leverandør af vigtigste forsvarsindustriorganisationer som ASELSAN, TAI og TEI. Taşyakan fortsatte som følger: ”Indtil i dag har vi lavet følsomme produktioner for disse organisationer. Endelig udviklede vi produktet 'støddæmper', et følsomt undersystem, der bruges i et ASELSAN-projekt. Sammen med ASELSAN startede vi serieproduktion efter ca. 1,5 års udvikling af prototype. Disse produkter, der har en årlig produktionskapacitet på mere end 50 tusind, betyder, at der tilføjes et nyt til vores lands forsvarsindustriens gennembrud. Dæmpere, der er købt i høje mængder fra udlandet og underlagt eksportlicenser, produceres nu i Bursa. ”

Hvad er stødabsorberende?

Generelt defineres det som en fjeder, hydraulisk eller en kombination af disse, som absorberer de skadelige vibrationer af stødene, der er resultatet af bevægelse i en maskine eller et system og sikrer, at det stopper ved det ønskede tidsforløb.

Støddæmpere, der bruges i næsten alle områder, hvor pludselige stød og stød forekommer, kan fremstilles med forskellige strukturelle egenskaber i henhold til energiabsorptionskapaciteten og driftsbetingelserne.

LAGER KRITISKE DELER TIL BMC OG KARSAN

BKM-bestyrelsesmedlem Taşyakan sagde, at de med den nøjagtige fremstillingserfaring, de opnåede, producerede kritiske sikkerhedsdele til bilindustrien som BMC og Karsan. Emel Özkan Taşyakan, der sagde, at de sigter mod at patentere de strategiske produkter, de har udviklet ved at øge bevidstheden om BKM Teknoloji-mærket inden for de følsomme produktions- og delsystemproduktionsområder, og sagde: ”Vi tror på det arbejde, vi har gjort, og giver denne tro til hele vores team. Vi internaliserer alle vores projekter fra vores bestyrelse til alle vores ansatte i produktionsområdet. ” han snakkede.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar