Den anden fase af Bodrum Slot er åben for besøg

Den anden fase af kælderslottet åbnede for at besøge
Den anden fase af kælderslottet åbnede for at besøge

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy: ”Projektet i Bodrum Slot har hidtil kostet 93 millioner lira. Da de sidste resterende dele blev afsluttet ved udgangen af ​​året, var det et restaureringsarbejde på ca. 100 millioner pund, men det var også godt. Jeg håber, at det igen bliver Bodrums tiltrækningspunkt med hensyn til kulturelle aktiviteter. ”


Minister Ersoy: ”Vi er især interesserede i scenen. Fordi genoplivningen af ​​Bodrums centrum med dets håndværkere er meget vigtigt. Når vi inkluderer håndværkere med de aktiviteter, vi udfører inden for turisme og kultur, får du et resultat, som alle er tilfredse med. ”

Minister Ersoy: ”Fra 1. juli kommer vores kunstscene i brug. For Bodrum-beboerne, som vi tog i brug sidste år, er der undertiden ofte dagsorden, priser, vi har en gratis offentlig strand. Vi sætter det i brug 1. juli. ”

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy erklærede, at projektet i Bodrum Slot hidtil har kostet omkring 93 millioner lira.

Minister Ersoy sagde, at ved åbningsceremonien i Bodrum Castle, hvor restaureringen af ​​den anden fase blev afsluttet, pr. 1. juni, åbnede de de private ruiner af ministeriet for de besøgende, som de skulle.

Minister Ersoy sagde, at Bodrum Castle er et af de vigtigste steder blandt museer og ruiner, ”Vi startede på meget kort tid i oktober 2017, det blev lukket i en enkelt sommersæson i sommersæsonen 2018. Sidste år åbnede vi den første scene på Verdensmuseedagen. Vi gik til to etaper for at undgå, at Bodrum blev frataget udenlandske besøgende. Vi åbnede den den 2019. maj 18. ” sagde.

Minister Ersoy understregede, at de afsluttede deres anden fase med meget kort forsinkelse på trods af pandemien og tog det i brug.

Minister Ersoy sagde, at tårnene i Bodrum Slot blev taget i brug med anden etape: ”Vi har åbnet de italienske, tyske, franske og spanske tårne ​​og Caria Beauty Exhibition Hall og bygningen med Serçe Harbour Shipwreck. Med denne anden fase har vi åbnet ca. 1100 kvadratmeter indendørs udstillingsrum. Vi har meget lidt arbejde tilbage. De afsluttes ved udgangen af ​​året. Når vi tager disse i brug sammen med British Tower og Uluburun Shipwreck messehallen, tages Bodrum Castle i brug med et indendørs udstillingsområde på 1375 kvadratmeter. ”

Minister Ersoy sagde, at de opdagede nogle overraskelsesområder efter start af restaureringsarbejdet, ”Vi bragte dem også til Bodrum Slot. For eksempel blev gitteret fra det tyske tårn åbnet der, opdaget efter restaureringen begyndte. Vi bragte dette projekt op til Bodrums sæson. ” sagde.

“Vores gratis offentlige strand åbner 1. juli”

Bodrum er ikke den eneste arkæologiske værdi, men også med kulturelle aktiviteter, der udtrykte et vigtigt punkt, sagde Tyrkiets minister Ersoy: "Turistoptælling for kultur og kunst, når du er langt mere værdifuld, meget uovervindelig, er meget smukkere. Sidste år, ved du, i denne sammenhæng, bragte vi også scenen op og satte den i brug. Vores scene for 1300 mennesker. Fra 1. juli blev kulturelle aktiviteter tilladt i år. Fra 1. juli kommer vores kunstscene i brug. For Bodrum-beboerne, som vi tog i brug sidste år, er der undertiden ofte dagsorden, priser, vi har en gratis offentlig strand. Vi sætter det i brug 1. juli. Igen for denne sæson. Folk på stranden i Tyrkiet i stedet for at rulle mange ud. I slutningen af ​​juli vil vi placere yderligere to offentlige strande i Belek og Antalya-regionerne og fortsætte med at sprede gratis offentlige strande, der drives af Ministeriet for kultur og turisme, som er meget efterspurgt af offentligheden i forskellige regioner, distrikter i Det Ægæiske Hav. ”

“Bodrum bliver et seværdighedspunkt”

Minister Ersoy nævnte budgettet for slottets restaureringsprojekt og sagde: ”Projektet i Bodrum Slot har hidtil kostet cirka 93 millioner lira. Da de sidste resterende dele blev afsluttet ved udgangen af ​​året, var det et restaureringsarbejde på ca. 100 millioner pund, men det var også godt. Forhåbentlig vil det igen blive tiltrækningspunktet i Bodrum med hensyn til kulturelle aktiviteter. Vi er især interesserede i scenen. Fordi genoplivningen af ​​Bodrums centrum med dets håndværkere er meget vigtigt. Når vi inkluderer håndværkere med de aktiviteter, vi udfører inden for turisme og kultur, får du et resultat, som alle er tilfredse med. ” brugte udtrykket.

Efter talerne blev åbningen udført ved at klippe båndet efter reglerne om social afstand. Senere besøgte minister Ersoy og den ledsagende delegation de områder, hvor restaureringsprocesserne blev afsluttet og modtog information fra myndighederne.

Åbning, Muğla guvernør Orhan Tavlı, AK Party Muğla stedfortrædere Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, CHP Muğla viceburak Erbay, kulturarv og museer General Manager Gökhan Yazgı, Bodrum distriktsguvernør Bekir Yılmaz, Bodrum borgmester Ahmet Aras, Muğla turist provinsdirektør Zeker Foruden Pervin Ersoy, kona til Bingöl og minister Ersoy, deltog næsten 50 gæster.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar