Der blev ydet 18 mia. Landbrugsstøtte på 310 år

Der blev ydet milliardårs landbrugsstøtte
Der blev ydet milliardårs landbrugsstøtte

Minister for landbrug og skovbrug Bekir Pakdemirli kom sammen med repræsentanter for landbrug, skovindustri i videokonferencemetode.


I den tale, han holdt på mødet, sagde han, at de har holdt interviewene i et stykke tid på grund af coronavirus gennem videokonferencer. "Men jeg håber, at vi oftere vil møde dig med maske-afstand-hygiejneforhold ved at være meget opmærksomme på vores foranstaltninger."

Ved at understrege, at dette møde var de andet sektormøder, hvor han mødtes med interessenter fra Adana, fortsatte minister Pakdemirli som følger: Som ministeriet i løbet af epidemien skabte vi straks alle vores forholdsregler og planlægning. Når vi fortsætter med at overvåge hele processen 2/7, vil vi fortsætte med at arbejde med samme omhu og dedikation. Dog uden at overlade forsigtighed og planlægning; Vi agter ikke at forlade et ukultiveret land, især ved at bringe landbrugsskatteområder til produktion. Fordi denne pandemiproces hverken er den første eller den sidste. Og efter denne pandemi, hvor vi ser prøveversionen; For landets landbrug og fremtid er vi nødt til at vente på "være klar" og ikke "behagelig" til alle slags situationer og situationer.

18 mia. Landbrugsstøtte ydet i 310 år

I denne pandemiproces sagde minister Pakdemirli, at hvis vores grundlæggende behov ikke var et problem med hensyn til fødevareforsyning, var dette takket være den stærke landbrugs- og skovinfrastruktur, der blev investeret i investeringer i 18 år, ydet en landbrugsstøtte på 310 milliarder TL.

”Til mig om 18 år; Vi øgede vores landbrugsprodukt 7,5 gange, byggede 585 dæmninger, plantede 4,7 milliarder planter, øgede vores frøproduktion 8 gange, øgede vores kvægaktiver med 80 procent, øgede vores får og geder med 51 procent plus vores landbrugseksport på 18 milliarder dollars og 5,3 milliarder Det er nødvendigt at gentage gang på gang, at vi er blevet en nettoeksportør i landbruget med vores overskud på udenrigshandel i dollar.

Sammen med præsidentens regeringssystem har vi opnået en enorm stigning i vores støtte. I 2018, vores landmand; Mens vi gav 14,5 milliarder tyrkiske liras landbrugsstøtte, steg dette tal til 2019 milliarder tyrkiske liras i 16,1. I 2020 øgede vi vores støtte med 52% til 22 milliarder tyrkiske liras. Vi afsatte 55% af vores budget til vores landmænd, nemlig landbrugsstøtter.

Med den støtte, vi har ydet, har vores stigning i landbrugsproduktion få fart. Vores land i dag; Det er blevet den førende i Europa og efterlader de europæiske lande med hensyn til landbrugets bruttonationalprodukt. Vores landbrugsprodukt er steget med 2% på 45 år til 275 milliarder lira. Når vi evaluerer den sidste års proces, opnåede vi en stigning på 26% ”

DITAP OG små operatører og ejere af kapital vil mødes med lige rettigheder i samme miljø

Under at understrege, at de er begyndt at gennemføre beslutningerne truffet i Landbrugs-Skovbrugsrådet sammen, fortsætter Pakdemirli med at styrke vores landbrugsinfrastruktur. I denne forstand har vi lanceret det digitale landbrugsmarked "DİTAP", som er en af ​​de vigtigste output i vores 3. handlingsplaner for landbrugsskovbrug og vores første skridt i udvidelsen af ​​kontraktlandbrug. Forhåbentlig vil DİTAP let kunne finde et marked for vores landmænd, og vores forbrugere og håndværkere vil være i stand til at forsyne produktet med den kvalitet og standard, de leder efter. Ejere af små virksomheder og kapitalejere mødes med lige rettigheder i det samme miljø. Mere end 3 landmænd har registreret sig i systemet siden lanceringen. Jeg vil gerne have dig til at følge udviklingen i forbindelse med det digitale landbrugsmarked (DİTAP) nøje og blive involveret i systemet så hurtigt som muligt. Også; Agricultural Forest Academy, som vi lancerede og gav den første lektion, er; Vi har præsenteret for dig, vores værdige landmænd, producenter og alle vores interessenter. Han mener, at du vil have en masse fordel, og jeg forventer, at du deltager i vores klasser. ”

Minister Pakdemirli erklærede, at de annoncerede kampagnen "Beskyt din mad, beskyt dit bord" med deres digitale lancering i sidste måned og sagde "Vi er meget interesserede i denne kampagne. Fordi i vores land, desværre, spildt 18,8 millioner tons mad hvert år. Hvis vi skaber nøjagtig bevidsthed, betyder det kun, at 2% forbedring af madtab og affald i vores land betyder, at du sparer 10 milliarder lira. Dette svarer til et minimumsantal på 360 familier i 1 år. Af denne grund siger vi nu, "Gem mad, beskyt dit bord."

En vigtig belastning af vores landbrugsproduktion er taget på ADANA

Minister Pakdemirli understregede, at Adana påtog sig en vigtig byrde for vores landbrugsproduktion, som følger:

”Det er i forkant med produktionen af ​​mange urteprodukter, næsten 60% soja, 53% jordnødder, 32% citrusfrugter og ca. 10% af bomuldsproduktionen. Det er placeret 10. i vores land med 3% af den samlede honningproduktion. Adana har været i de sidste 18 år; Planteproduktionsværdien steg med 5,3 gange til 6,8 milliarder lira; Det øgede sin dyreproduktionsværdi med cirka 10 gange til 3 milliarder lira. Adana med 9,8 milliarder pund i værdien af ​​landbrugsproduktion på 6. plads i Tyrkiet "

Den mættende Tyrkiet Adana, Praise oplyste, at de aldrig forlader Pakdemirli "Vi gav Adana 18 milliarder lire de sidste 15,2 år, landbrugsstøtte. Inden for rammerne af støtte til investeringer i udvikling af landdistrikter; Vi betalte i alt 228 millioner TL for tilskudsstøtte til 94 projekter. Som et resultat af de investeringer, der blev foretaget med de tilskud, vi betalte, var 1.600 ansatte ansat. Vi viste særlig følsomhed over for vores græsarealer, som er uundværlige for dyrehold, og afsluttede græsningsarbejdet på 60 tusind dekar. Vi betalte også ca. 60 millioner tyrkiske lira-foderafgrøder til Adana. 11 dæmninger, 1 dam og 56 oversvømmelsesbeskyttelsesfaciliteter er nogle af resultaterne af Adana i 18 år. For at gøre det muligt for vores landmænd at plante deres marker lettere og for at spare tid og brændstof har vi registreret jordkonsolidering i 1,1 millioner dekar i Adana. På den anden side ved at bringe 870 tusind dekar jord sammen med vand har vi givet vores landmænd en årlig indkomst på 700 millioner TL.

Vi arbejdede også uden at stoppe inden for skovbrugssektoren, og vi fortsætter med at arbejde. Adana, 251 millioner 500 tusinde planter, 14 honningskove, 18 promenadesteder, 10.303 familier, der bor i Orman-kvarterer, 77 millioner Lira ORKÖY-lån og tilskud, 5000 Adana til 5000 landsbyer, 292 tusinde planter, vi plantede i 855 kvarterer, var en af ​​de største resultater ”

Minister Pakdemirli sagde, at de levede en 7-årig periode, der leverer service til 81 provinser og 18 provinser, ”I 2019 har vi udført græsningsarbejder på 7 dekar inden for rammerne af 22.622 projekter. I Sarıçam, İmamoğlu, Karaisalı og Seyhan distrikter distribuerede vi 36 mobile mælkemaskiner til vores producenter.

Inden for rammerne af "Fruit Growing Project"; Vi distribuerede 950 mandelplanter til vores 71 producenter i 26.000 dekar i kvartererne Boztahta, Topallı og Yüksekören.

Inden for rammerne af den kollektive kamp om middelhavsfrugt i 2019; Vi leverede i alt 347 millioner TL-støtte til vores 1,5 landmænd i kampen mod bioteknologi. Vi etablerede fiskerivækstområdet mellem Karataş-Yumurtalik-distrikterne for at producere 30.000 tons akvakultur årligt til søs. Vi tildelte 1.000 tons pakker til investorer, og investeringsprocesser startede. For at starte investering og beskæftigelse så hurtigt som muligt implementeres TOPLU EIA-systemet for første gang i Adana. Vi skynder os, fordi dette projekt vil bringe omkring 200 millioner dollars årligt til Adana med det organiserede fiskeriregion.

Som en del af støtteprogrammet for udvikling af landdistrikter startede vi implementering af 2019 landdistriktsprojekter i 41. Vi støttede projekterne med et samlet investeringsbeløb på 33,6 millioner TL med et tilskud på ca. 15 millioner TL. Desuden støttede vi inden for rammerne af KKYDP 6,8 kunstvandingsprojekter med et tilskud på 139 millioner TL sidste år med et samlet investeringsbeløb på 3,4 millioner TL. I mellemtiden af ​​hensyn til vores borgeres helbred har vi udført cirka 33 tusind 115 fødevarerinspektioner i Adana ”.

Eksportforudskrivninger af kartofler og sojabønne vil blive udstedt af det PROVINSIELLE DIREKTORAT

Minister Pakdemirli sagde: ”Som ministeriet har vi tilladt 2020 tons løg og 150 tons foreløbig eksport af kartofler for at” beskytte vores producenter, beskytte vores forbrugere ”og opretholde balancen mellem udbud og efterspørgsel i nogle produkter. . Fra i dag udstedes de foreløbige eksporttilladelser for kartofler og løg af vores provinsielle direktorater. Alle eksportansøgninger vil blive afsluttet så hurtigt som muligt, som det har været indtil nu. ”chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar