Generaldirektoratet for Skovbrug ansætter 390 midlertidigt ansatte

generaldirektoratet for skov vil gøre vikarer
generaldirektoratet for skov vil gøre vikarer

Generaldirektoratet for Skovbrug (OGM), der er tilknyttet ministeriet for landbrug og skovbrug, modtager 5 vikarer i provinsorganisationen i 29 måneder og 390 dage. Arbejdstagerne, der skal ansættes, arbejder under de regionale direktorater i Adana, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, Isparta, Istanbul, Izmir, Kahramanmaraş, Mersin og Muğla.


I overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper, der skal anvendes på beskæftigelse af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer, i provinsorganisationen i 5 måneder og 29 dage for at beskytte og beskytte skove, bekæmpe smugling, rehabilitering, skovbrande og minimere skovskader effektivt og effektivt. at køre til køb af 390 vikarer vil blive udført i Tyrkiet.

Krav og anden information, der skal søges hos kandidater, vil blive offentliggjort i İŞKUR stillinger i 15 dage mellem 19-06 / 2020/5. Kandidater med de betingelser, der er angivet i meddelelsen, indgiver deres ansøgninger til İŞKUR under meddelelsen.

4 (fire) gange vil antallet af stillinger blive inviteret til den mundtlige og ansøgte eksamen i de provinser, der er anført i stillingsmeddelelsen. Disse kandidater bestemmes i henhold til resultatet af det lodtrækning, der skal drages før en notar. Placeringen og datoen for partiet vil blive specificeret i İŞKUR Open Job Meddelelse og vil også blive annonceret på webstedet for det relevante regionale direktorat for skovbrug.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar