Generaldirektoratet for motorveje til at købe 4 ex-overbevisninger

Generaldirektoratet for motorveje vil gøre den tidligere dommer
Generaldirektoratet for motorveje vil gøre den tidligere dommer

Generaldirektoratet for hovedveje skal drives med en permanent ansættelseskontrakt, hvis varighed ikke bestemmes; I alt 4 ex-straffedømte eller på en måde, der ikke tæller som handicap i kampen mod terrorisme
Den sårede (TMY) arbejdstager rekrutteres.


Tyrkiets Arbejds- og Beskæftigelsesagenturs provinsielle direktorat vores anmodning vil blive annonceret den 29.06.2020 og vil forblive i den åbne jobannonce i 5 dage.

ansøgning de kan gøre.

De punkter, der skal overvejes af de kandidater, der vil ansøge, er specificeret i afsnittet med betingelser og forklaringer, der skal søges efter dem, der vil blive taget som tidligere domfældt-TMY nedenfor.

PROVINSER, DER SKAL BOLIGES PROVINSEN ARBEJDSPLADSEN POSITION tilbud til

vil klatre

NUMBER

Uddannelsesstatus MUNTLIG EKSEMPEL ELLER

ADRESSE, DER SKAL INTERVIEVES

Afyonkarahisar-provinsen og dens distrikter Afyonkarahisar Highways 3. Regionkontor i Afyonkarahisar-provinsen og dets distrikter. Straight Worker (Body Worker) 2 Associate Horozluhan Mahallesi, Ankara Caddesi No: 151 42120 Selçuklu / KONYA
Konya-provinsen og dens distrikter KONYA Highways 3. Regionalt direktorat på arbejdspladserne, der opererer i Konya og dets distrikter. Straight Worker (Body Worker) 1 Associate Horozluhan Mahallesi, Ankara Caddesi No: 151 42120 Selçuklu / KONYA
Erzurum-provinsen og dens distrikter ERZURUM 12. regionale hoveddirektorat for motorveje på arbejdspladser, der opererer i Erzurum og dets distrikter. Kontorarbejder 1 Associate Highways 12. regionale direktorat Tender Hall Yunusemre Mah. / ERZURUM

Betingelser og forklaringer, der skal søges for dem, der vil blive ansat som tidligere straffedømte TMY-arbejdere:

1. Kandidater, der opfylder kravene i kravene, skal modtages fra İŞKUR-provinsielle direktorater / servicecentre, servicepunkter eller inden for 5 dage fra meddelelsesdatoen. https://esube.iskur.gov.tr vil være i stand til at ansøge ved at logge ind på jobbsøger-linket via deres internetadresse med deres TR-identitetsnummer og adgangskode. Ansøgninger forlænges indtil udgangen af ​​den første arbejdsdag efter ansøgningsfristen.

2. Forudsat at de ikke er dømt for forbrydelser mod statssikkerhed, forfatningsmæssig orden og funktionen af ​​denne orden, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, seksuelt overgreb eller seksuelt misbrug af barnet, selvom det tilgives; I et år eller mere på grund af en bevidst forbrydelse eller uanset straffens varighed, underslag, udpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, forfalskning, misbrug af tillid, svigagtig konkurs, ondskabsfuldhed, ondskab i udførelsen, kriminel ejendom De, der er blevet dømt for hvidvaskning af penge eller smugling af forbrydelser, dem, der har afsluttet deres dom, dem, der er blevet suspenderet, dem, der er blevet frigivet betinget, dem, der er blevet dømt til prøvetid, har dokumenteret deres status med et eks-straffedokument eller er blevet såret i kampen mod terrorisme på en måde, der ikke kan betragtes som handicap: 21/6/1927 og Military Service Law nr. 1111 eller 16 De, der falder ind under anvendelsesområdet for loven om reserveofficerer og reservemilitære officerer nummereret 6 og nummereret i den 1927. artikel i antiterrorloven af ​​1076/12/4 og nummererede 1991, mens de udførte deres militærtjeneste (Ændret udtryk: RG-3713 / 21 / 6-8) sundhedsrapport v For at dokumentere deres situation (Ændret sætning: RG-2014/29080 / 6-8) med et kommandobrev, der angiver, at han var såret i kampen mod terrorisme,

3. 2527 nummererede tyrkiske adelige, de frit kan udlændinge erhverv og kunst i Tyrkiet, offentligheden, forudsat at private organisationer eller foregribe bestemmelserne i lov om tilknytning til at være ansat i erhvervslivet for at være tyrkisk statsborger, være mindst 18 år og være under 35 år,

4. Ikke at have medlemskab, tilknytning eller forbindelse til strukturer, formationer eller grupper eller terrororganisationer, der er besluttet af National Security Council til at handle mod statens nationale sikkerhed.

5. Det har ikke været i samarbejde med terrororganisationer, har ikke hjulpet disse organisationer, har ikke brugt eller anvendt offentlige ressourcer og ressourcer til at støtte disse organisationer, har ikke været propaganda for disse organisationer,

6. At blive frataget offentlighedens rettigheder (artikel 53 / a i TCK)

7. Efter at have afsluttet sin militærtjeneste, fritaget eller udsat (for mandlige kandidater),

8. Under KPSS-eksamen,

9. Pension, alders- eller uførepension fra enhver social sikringsinstitution,

10. Kandidater bør ikke have et skift eller hindring for at arbejde i marken. (Den arbejdstager, der skal rekrutteres, vil arbejde i stillingen som en arbejdstager, der kaldes fladearbejder.)

11. Kandidaterne bør ikke have nogen sundhedsmæssige problemer, der forhindrer dem i at udføre deres opgaver løbende.

12. Fra den sidste dag i ansøgningen skal kandidaterne have den krævede uddannelsesstatus og særlige betingelser i overensstemmelse med den krævede titel.

13. Kandidater skal være bosiddende i provinsen eller distrikterne for at blive arbejdet den 29.06.2020.

14. Kandidater, der har ret til at tage prøven med eksamensdagen, timen og stedet, vil blive annonceret i meddelelsessektionen på vores websted (www.kgm.gov.tr). Denne meddelelse er i form af en anmeldelse, og der vil ikke blive givet yderligere meddelelse til de relevante personer pr. Post.

15. Kandidater, der er på den endelige liste til den mundtlige eksamen; hvilke dokumenter der vil blive leveret, dokumentleveringssted, datoer og andre informationsprocedurer vil blive annonceret senere i meddelelsesafsnittet på webstedet for vores generaldirektorat (www.kgm.gov.tr), og der vil ikke blive givet nogen skriftlig anmeldelse til kandidaterne.

16. Som et resultat af den mundtlige eksamen de kandidater, der har succes som hoved- og reserve; Vores generaldirektorat vil blive annonceret i meddelelsessektionen på webstedet (www.kgm.gov.tr), og der vil ikke blive givet nogen skriftlig anmeldelse til kandidaterne.

17. Vi forbeholder os retten til at indgive en kriminel klage til den offentlige anklagemyndighed vedrørende ugyldighed af ansøgningen af ​​dem, der afgiver falske dokumenter eller erklæringer, at annullere ansættelsesprocessen og anvende de relevante bestemmelser i den tyrkiske straffelov.

18. Den udpegede arbejdstager vil ikke være i stand til at anmode om overførsel (tildeling) til arbejdspladser i en anden by i 5 år.

19. Rekrutteret 142,91 TL. Prøveperioden for de arbejdstagere, der skal ansættes, er 60 dage; De, der mislykkes inden for prøveperioden, afsluttes.

20. Hvis de kandidater, der lykkes i prøven ikke opfylder ovenstående krav, er deres eksamener ugyldige.

21 Fra offentliggørelsen af ​​resultaterne kan kandidaterne gøre indsigelse mod eksamenskommissionen inden for 5 (fem) arbejdsdage. Klager afvikles inden for 5 (fem) arbejdsdage efter at de har nået eksamenskommissionen og underrettet skriftligt til de pågældende. Andragendet, der ikke har et tyrkisk republik-ID-nummer, navn, efternavn, underskrift og adresse, og de appeller, der fremsættes via fax, og de appeller, der er fremsat efter udløbet, tages ikke med i betragtning.

22. Kandidater, der er berettigede til at starte opgaven, vil personligt indsende de ønskede dokumenter indtil den angivne dato. Ansøgninger fremsendt med post, fragt eller kurer vil ikke blive taget i betragtning. Imidlertid kan dem, der ikke er i stand til at indsende deres dokumenter på grund af sygdom eller fødselsundskyldning (forudsat at de afleverer en fødselsrapport eller sygdomsrapport, der angiver deres tilstand) være i stand til at indsende deres dokumenter gennem deres pårørende. Kandidater, hvis dokumenter er modtaget, får lov til at påbegynde deres hverv ved skriftlig meddelelse. Fødsel, sygdom osv. for dem, der ikke kan komme af grunde; hvis de attesterer deres status, vil de være sikre på, at de begynder at arbejde efter afslutningen af ​​deres juridiske undskyldninger. Der udnævnes en udnævnelse fra reservelisten i overensstemmelse med bestemmelserne i ovennævnte forordning, i stedet for dem, der ikke er begyndt at arbejde inden for 15 dage på trods af deres udnævnelser, dem, der har forladt jobbet inden for prøveperioden, dem, der ikke har fremlagt dokumenter inden for den specificerede periode, er frafaldet eller ikke har opfyldt ansøgningskravene.

For detaljer om annonce KLIK HER


Vær den første til at kommentere

Yorumlar