Hvem er Aziz Aksoy?

Hvem er Aziz Aksoy
Hvem er Aziz Aksoy

Aziz Aksoy blev født i Düzce i 1964. Efter at have afsluttet sin grundskoleuddannelse, gymnasium og gymnasium i Düzce, uddannede han sig fra Trakya University, Institut for Mekanik i 1988. Han afsluttede sin kandidatgrad i Marmara University, Business Management Specialization Program.


Efter at have arbejdet i forskellige enheder i TCDDs generaldirektorat mellem 1989 og 1999, arbejdede han som assisterende generaldirektør for tekniske tjenester hos Transportation Inc., assisterende generaldirektør for økonomiske og administrative anliggender ved ISBAK (Istanbul Municipalities Maintenance Transportation) Inc. Han fungerede som vicegeneraldirektør for virksomheder i Ekmek A.Ş, viceteknisk chef ved ministeriet for energi og naturressourcer, afdelingen for vandkraftanlæg, ekspert i Istanbul Metropolitan Municipality, afdeling for transport.

Siden 03.03.2015 er AKSOY, der har arbejdet som godkendelse af vicepremierminister og samtykke fra premierministeriets katastrofe- og beredskabsdirektorat, gift og har to børn.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar