Internationale flyvninger startede i Milas-Bodrum lufthavn

Internationale fly startede ved milas Bodrum lufthavn
Internationale fly startede ved milas Bodrum lufthavn

Efter at rejsebegrænsningerne i Milas-Bodrum lufthavn forsvandt, mødte den sin første planlagte internationale flyvning. Indenrigsflyvninger har kørt med succes siden 4. juni.


Planlagte internationale fly startede efter en pause på grund af pandemien i Milas-Bodrum Lufthavn, der drives af TAV Lufthavne. I morges blev Sunexpress-flyet fra Hannover, Tyskland, mødt af en vand juvel. Passagerer ved terminalen hilste Milas-distriktsguvernør Eren Aslan, DHMİ-chefadministrator Kemal Daştan, TAV Milas-Bodrum lufthavns operationskoordinator Iclal Kayaoğlu og lufthavnsansatte med blomster velkommen.

TAV Milas-Bodrum-operationskoordinator İclal Kayaoğlu sagde: ”Vi er glade for at byde velkommen til vores passagerer og planlagte flyvninger i vores lufthavn. Efter afslutningen af ​​rejseforbud i begyndelsen af ​​juni begyndte vi at betjene indenrigsflyvninger. Takket være de omfattende foranstaltninger, vi har gennemført med vores interessenter, har vi gennemført en glat operation indtil i dag. I dag mødte vi vores første flyvning på internationale flyvninger. I koordineringen af ​​transportministeriet, som vi forberedte sammen i denne proces, vil vi gerne takke vores flyselskaber, DHMI, SHGM og alle vores interessenter samt lokale regeringer og ngo'er. Vi håber, at vores internationale fly fortsætter med at stige i den kommende periode og at møde vores gæster fra hele verden. ”

Efter Sunexpress forventes flyselskaberne Corendon og Edelweiss at starte flyvninger fra europæiske destinationer til Bodrum i de kommende dage.

I tråd med lufthavnspandemiske forholdsregler og certificeringscirkulær udgivet af SHGM i Milas-Bodrum lufthavn blev der foretaget retninger og skilte for at hjælpe passagerer og lufthavnsarbejdere med at bevare deres fysiske afstande over terminalen.

Hibya News Agencychat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar