Ministeriet for national uddannelse rekrutterer 6 kontraktansatte

Ministeriet for Nationaluddannelse ansætter kontraheret personale
Ministeriet for Nationaluddannelse ansætter kontraheret personale

I overensstemmelse med den ottende artikel i "Forordningen om principper og procedurer for ansættelse af kontraheret it-personale i store skalaenheder i offentlige institutioner og organisationer", der er offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende dateret 31.12.2008 og nummereret 27097, der skal ansættes under ordre fra Ministeriet for National Uddannelse; Halvfjerds procent af KPSSP8-score taget i den offentlige personaleudvælgelsesprøve, der blev afholdt i 2018 og 2019 (KPSS-score for den kandidat, der ikke har en KPSS-score eller ikke indsender et dokument, betragtes som 3 (halvfjerds)) og 70 procent af den score, der er accepteret af Rådet for Højere Uddannelse (30) I henhold til den ordre, der skal foretages på grundlag af det samlede antal mel (fremmedsprogscore for dem, der ikke indsender YDS eller tilsvarende score beregnes som 0 (nul)), vil vores ministerium være blandt kandidaterne med 5 (fem) gange den kontraherede IT-stabsstilling mellem 11. - 12. - 13. august 2020. 6 (seks) kontraherede informatikere rekrutteres i overensstemmelse med den succesordre, der vil ske som et resultat af den mundtlige eksamen mellem de studerende. Vejledning til eksamen www.meb.gov.tr. - http://personel.meb.gov.tr offentliggøres kl.


For detaljer om annonce KLIK HER


Vær den første til at kommentere

Yorumlar