Ministeriet for kultur og turisme vil købe 31 trainee artister

Ministeriet for kultur og turisme modtager praktikanter
Ministeriet for kultur og turisme modtager praktikanter

Ministeriet for kultur og turisme modtager intern kunstner


A - GENERELLE KRAV TIL KANDIDATER

1 - At være tyrkisk statsborger,

2 - At have afsluttet en alder af 18 fra eksamensdatoen,

3 - Ikke at blive berøvet de offentlige rettigheder,

4 - Selvom perioderne i artikel 53 i den tyrkiske straffelov er forbi; Forbrydelser mod statssikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og funktionen af ​​denne ordre, underslag, afpresning, bestikkelse, tyveri, svindel, svig, svig, misbrug af svig, svigagtig, selvom han er dømt til fængsel eller tilgivelse i et år eller mere for en bevidst forbrydelse For ikke at blive dømt for konkurs, ondskab i bud, ondskabsfuldhed, hvidvaskning af aktiver inden for kriminalitet eller smugling,

5 - Han har ikke noget at gøre med militærtjeneste for mandlige kandidater, ikke i en alder af militærtjeneste, hvis han / hun er i en militæralder, har han udført aktiv militærtjeneste eller udsat eller overført til reserveklassen,

6 - At have intet psykisk handicap, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt konstant.

B - SÆRLIGE KRAV TIL KANDIDATER

1 - Efter at have dimitteret fra officielle og private konservatorier eller skoler med en musikafdeling eller have en særlig musikuddannelse,

2 - At med succes udføre de værker, der er specificeret i artikel 92, 94, 96 og 98 i reguleringen af ​​præsidentens symfoniorkester.

C - ANVENDELSESMETOD OG STED

Jobformularer fra vores ministerium http://www.guzelsanatlar.ktb.gov.tr Det kan fås fra internetadressen. Kandidaterne skal indsende deres ansøgningsformular og andre dokumenter i artikel "D" i denne meddelelse, f.eks. Pdf, jpeg osv. Forbereder sig i (ikke-opdaterbart filformat) format, csosinav@ktb.gov.t er de skal sende til e-mail-adressen i et interaktivt miljø. Kandidater skal ansøge indtil fristen den 24. juli 2020, 23:00, efter at eksamensmeddelelsen er offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende. Det er ikke institutionens ansvar at ikke nå institutionen på grund af problemer, der opstår ved forsendelse af e-mail efter fristen.

Kandidater vil være i stand til at tage eksamener i mere end en gren, forudsat at de har indsendt en jobanmodningsformular separat for de grene, de har valgt, eller har markeret hver gren, de ønsker at tage prøven separat i formularen til jobanmodning.

Listen over kandidater, der har de ovennævnte betingelser som et resultat af undersøgelsen af ​​formularen til jobanmodning og vedlagte dokumenter, og som er kvalificerede til at gå til eksamen, www.cso.gov.t er ve www.guzelsanatlar.ktb.gov.t er Det vil blive annonceret på internetadresserne, og kandidater vil ikke blive underrettet særskilt.

Kandidaters eksamendokumenter sendes til den e-mail-adresse, der er angivet i formularen til jobanmodning.

Alle de oplysninger og dokumenter, der kræves til ansøgningen, sendes i et interaktivt miljø som anført ovenfor, og de ansøgninger eller dokumenter, der er sendt til ansøgning eller pr. Post, vil blive returneret uden behandling.

Ansøgninger med manglende, forkerte dokumenter eller efter fristen behandles ikke. De, der ikke sender deres dokumenter fuldstændigt og fejlfri, indtil ansøgningsfristen ikke kan tage eksamen. Institutionen har ikke noget ansvar over for dem, der ikke kan tage eksamen på denne måde.

D - ANVENDTE DOKUMENTER

1 - Original eller bekræftet kopi af indlæringsdokumentet eller exit-dokumentet, der viser, at han er uddannet fra officielle og private konservatorier eller skoler med en musikafdeling eller modtaget særlig musikuddannelse,

2 - Skrevet CV med den tyrkiske republiks ID-nummer.

3 - Formular til anmodning om job på virksomhedens websted.

E - SÆRLIGE BETINGELSER

1- Kandidater skal komme til eksamen med deres pianister. Kandidater er forpligtet til at komme med deres egne instrumenter, undtagen strejkeinstrumenter-tympani og harpe.

2- Kandidater er forpligtet til at medbringe repertoire listen (10 hver) relateret til de værker, de vil spille i eksamen.

F - EKSEMPLET

Prøven afholdes i præsidentens symfoniorkester koncertsal i Talatpaşa Bulvarı nr.: 38 ALTINDAĞ / ANKARA.

G - EKSAMENSDATOER

Prøverne starter den 05/08/2020 kl. 10, og i henhold til antallet af ansøgninger, der skal indgives til eksamener, hvilken dag aflægges de eksamen i henhold til eksamendatoerne og kandidaternes grene. www.guzelsanatlar.ktb.gov.t er ve www.cso.gov.t er vil blive annonceret kl.

Kandidater skal være til stede på det sted, hvor de aflægger eksamen mindst en halv time før eksamentiden, og med dem, Indgangsdokument, foto og godkendt identitetsdokument (identitetskort, kørekort eller pas), repertoireliste (10 hver) om det arbejde, der skal spilles i prøven Originalerne af de dokumenter, der er sendt af dem i et interaktivt miljø (originalt eller certificeret af institutionen, der angiver, at de er uddannet fra officielle og private konservatorier eller musikafdelinger eller modtaget særlig musikuddannelse, en skriftlig CV på autoritetens websted, herunder TR-identitetsnummer). form med en våd signatur) og tre fotografier på 4.5 x 6 cm. Kandidaterne skal tage prøven i rækkefølge efter kandidatnummer.

H - EKSEMMETOD

Eksamen afholdes på en praktisk måde. I henhold til filialerne vil eksamen blive gennemført som følger:

1 - Kandidater, der tager eksamenseksamen til orkesterstrenginstrument, skal med succes spille følgende værker:

a) En undersøgelse efter deres valg

b) En sonat efter deres valg (med klaveret).

c) En koncert efter eget valg (med klaver) (Klaver er ikke nødvendigt for kontrabassen).

d) Afkryptering af et orkesterstykke eller værker, der skal vælges af eksamenskommissionen.

2 - Kandidater, der tager blæseinstrumentets accepteksamen, skal med succes spille følgende værker:

a) En undersøgelse efter deres valg

b) En sonat efter eget valg, eller en koncert eller stykke (med klaver)

c) Gam

d) Afkryptering af et orkesterstykke eller værker, der skal vælges af eksamenskommissionen.

3 - Kandidater, der deltager i accepteksamen for slaginstrumenter, skal spille følgende værker med succes:

a) Timpani, Glockensipiel, Xiliphon til en vis grad værkerne efter deres valg til klaver og alle trommegruppeinstrumenter,

b) Dekryptering af de orkesterværker, der er valgt af eksamenskommissionen.

Kandidater, der tager Harp-accepteksamen, skal med succes spille følgende værker:

a) En undersøgelse efter deres valg

b) En sonat efter eget valg,

c) En koncert efter eget valg,

d) Dekryptering af et orkesterstykke eller værker, der skal vælges af eksamenskommissionen.

I - EVALUERING AF EKSAMEN OG SUCKSESORTER

For at få succes med optagelseseksamener kræves det gennemsnit af karakteren, der skal gives af eksamenskommissionen, for at holde 100 heltal over 70. Gennemsnittet af de scoringer, der er opnået i de pågældende eksamener, bestemmer den samlede succesrækkefølge. De, der får mindst 70 fulde point som den gennemsnitlige score anses for at være succesrige. I henhold til den gennemsnitlige score, der er opnået fra den nævnte eksamen, vil ansættelsen blive foretaget fra det højeste, og antallet af ledige stillinger, der er annonceret, vil blive betragtet som vellykket for kandidatens optagelseseksamen. Andet

At have en score på 70 eller derover for kandidater er ikke en ret til at blive udnævnt til det relevante personale. Blandt vinderne foretrækkes dem, der har afsluttet erhvervsuddannelse, og dem, der er yngre, i tilfælde af lighed.

En vikarliste kan annonceres lige så meget som antallet af ledige stillinger, der skal udnævnes. Hvis der er dem, der ikke kan udnævnes eller annulleres fra de hovedmedlemmer, der har bestået prøven, kan der indgås en aftale blandt de suppleanter, der skal være i rækkefølge efter succes. Rettighederne på reservelisten udløber ved udgangen af ​​det første år fra eksamendatoen, hvis der afholdes en ny eksamen med samme personaletitel inden udgangen af ​​denne periode, på datoen for meddelelsen af ​​denne eksamen.

I - MEDDELELSE AF EKSAMNSRESULTATERNE

Listen over vinderne af eksamen er www.cso.gov.t er ve www.guzelsanatlar.ktb.gov.t er Det vil blive annonceret på internetadresserne, og der vil ikke blive givet nogen skriftlig eller skriftlig anmeldelse til kandidaten til faste praktikanter og suppleanter. De, der viser sig at have afgivet falske udsagn under eller efter eksamen, vil ikke blive udnævnt ved at gøre eksamenene ugyldige.

For de forhold, der ikke er medtaget i denne meddelelse, anvendes de relevante bestemmelser i præsidentens symfoniorkesterforordning offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende dateret 28/01/1970 og nummereret 13411.

For detaljer om annonce KLIK HER


Vær den første til at kommentere

Yorumlar