Ministeriet for sundhed rekrutterer 3000 kontraheret personale

sundhedsministerium kontraheret personale vil ansætte
sundhedsministerium kontraheret personale vil ansætte

I alt 657 kontrakter, der skal indgås af ÖSYM i henhold til resultaterne af offentlig personaleudvælgelsesundersøgelse (KPSS), der skal ansættes i de provinsielle organisationstjenesteenheder i Sundhedsministeriet i overensstemmelse med stk. 4 (artikel B) i embedslovens lov nr. 663 og artikel 45 / A i dekretloven nr. 3.000. medicinsk personale rekrutteres.


KPSS-2020/8 præferencevejledning, der inkluderer indgåede sundhedspersonalestillinger og ansøgningsbetingelser, som kan foretrækkes på sekundær-, associerings- og bachelor-niveau, vil blive offentliggjort på ÖSYMs websted.

Kandidater vil være i stand til at træffe deres valg mellem 16. juni og 22. juni 2020 ved at indtaste TR-identitetsnummer og adgangskode på ÖSYMs websted i henhold til reglerne, der er angivet i præferencesguiden. Præferencelister sendt via mail eller sendt til ÖSYM eller sundhedsministeriet er ikke gyldige.

sundhedsministerium kontraheret personale vil ansætte

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Instagram

Vær den første til at kommentere

Yorumlar