Murat Anden udnævnt til ROKETSAN Generaldirektorat

Murat blev udnævnt til den anden direktør for roketsan
Murat blev udnævnt til den anden direktør for roketsan

ROKETSAN afholdt den ordinære generalforsamling den 11. juni. Som et resultat af mødet blev General Manager Selçuk Yaşar, der har betjent ROKETSAN i 32 år, trukket sig tilbage, og Murat Second, der var General Manager for STM, blev udnævnt.

Roketsan Bestyrelsesformand Pressemeddelelse


Som et resultat af ROKETSAN ordinære generalforsamling afholdt den 11. juni 2020, var viceministeren for forsvar, der er medlem af bestyrelsen, Muhsin DERE og Sn. I stedet for Mustafa AYSAN, viceminister for forsvar. Yunus Emre KARAOSMANOĞLU og Mr. Ahmet TÜRKMEN blev valgt. På bestyrelsesmødet efter generalforsamlingen; Han er medlem af bestyrelsen. Musa ŞAHİN er valgt som næstformand for bestyrelsen. Jeg ønsker succes til vores nyvalgte medlemmer.

Han har betjent ROKETSAN i 32 år siden dens oprettelse, og udførte pligten som General Manager siden februar 2012 med succes og flid og havde en betydelig indsats i udviklingen og fremskridt af ROKETSAN. Selçuk YAŞARs egen anmodning om pensionering fra stillingen som General Manager blev godkendt af bestyrelsen. På vegne af mig selv, bestyrelsen og ROKETSAN-familien for hans bidrag til ROKETSAN og hans mindeværdige arbejde. Takket være Selçuk YAŞAR, ønsker jeg dig et lykkeligt og sundt liv.

Sec. Efter at have fungeret som STM General Manager for ROKETSAN General Directorate, som blev et resultat af Selçuk YAŞAR's pension, Mr. Murat İKİNCİ er blevet udnævnt. Efter at have dimitteret fra Bilkent University Computer Engineering Department med en honours degree på bachelor-niveau, efter at have modtaget sin kandidatgrad ved det samme universitet, afsluttede han også en MBA-grad, har arbejdet i forsvarsindustrien i 20 år og har været senior manager på STM siden 2008. Han har arbejdet med succes som STM General Manager indtil i dag. Jeg håber, at Murat İKİNCİ vil få succes i ROKETSAN med min viden og erfaring, og jeg tror, ​​at det skaber merværdi for ROKETSAN og udfører vigtige og værdifulde værker. Jeg vil gerne byde ham velkommen på vegne af mig selv, bestyrelsen og ROKETSAN-familien.

Med min dybeste kærlighed,

Professor Dr. Faruk YIGIT
Bestyrelsesformand


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer