Bestil elektrisk køretøj i Bursa

Oprettet et elektrisk køretøj i Bursa, bestilling
Oprettet et elektrisk køretøj i Bursa, bestilling

Hasan Duman, der bor i Bursa, begyndte at producere elektriske køretøjer med en- og to-personers modeller.


Duman tilbyder køretøjer, der går på to hjul og koster 10 lira for 17 tusind 500 lira.

En minister ser ud igen

De køretøjer, som seerne beundrer, tiltrækker så meget opmærksomhed, at de, der ser disse køretøjer, ser på vejen igen. Køretøjer kan nå 20 kilometer. Det kan rejse 4 timer med det opladede gebyr.

Duman, der overvejer at udvikle disse køretøjer, sigter mod at sætte solcellepanelerne på det og afslutte opladningsproblemet.

”INFORMATIONEN JEG LÆSER I PRISONERNE HAR MEGET FORDELE”

Duman sagde, at han er nysgerrig efter interessante ting. ”Jeg er modelmester og har lavet en model i mange år. Han har en fingerfærdighed fra min far. Jeg lavede en anden form af køretøjet, og det fungerede på det. Disse køretøjer er drevet af elektricitet. Det viste sig at være et dejligt produkt, jeg sigter mod at udvikle det lidt mere. Køretøjet kan køre 4 timer mod betaling. Det hastigheder op til 20 kilometer i timen. Vi kan accelerere køretøjet endnu mere, hvis vi vil. De, der ser dette køretøj for første gang, er nysgerrige. Jeg fik hjælp fra mine brødre Semih og Muhammet, mens jeg kørte. Jeg sad i fængsel i 30 år og 6 måneder. Der er ingen regel om, at enhver, der kommer her, vender tilbage til fængsel. I fængslet kan en person udvikle noget ved at udvikle sig selv. De oplysninger, jeg læste i fængslet i dette køretøj, var meget nyttige. Jeg lavede dette værktøj med de oplysninger, jeg lærte der. Der er en nysgerrighed fra faren, jeg designet dette køretøj på 4 år. Jeg koster 10 tusind lira. Jeg tænker på at sælge 17 tusind 500 lira. Kravene begyndte at komme, ”sagde han.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar