Passagerpriser omorganiseret i køretøjer med offentlig transport i Ankara

Passagerpriser blev arrangeret i offentlige transportkøretøjer i Ankara
Passagerpriser blev arrangeret i offentlige transportkøretøjer i Ankara

Med overgangen til normaliseringsprocessen inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​coronavirus-udbruddet blev omfordelingen af ​​passager- og stående passagerkapacitet i offentlige transportkøretøjer omarrangeret. I overensstemmelse med afgørelsen truffet af Ankara Governorship Provincial General Sanitary Board blev reglen om 30 procent i stående passagerer i EGO-busser og 50 procent i Rail Systems gendannet, mens Ankara Metropolitan Municipality genstartede den gratis Wi-Fi-service, som den midlertidigt stoppede i rekreative områder og parker.


Med overgangen til normaliseringsprocessen i hele landet blev der udarbejdet nye regler for begrænsningerne for offentlige transportmidler i hovedstaden.

I normaliseringsprocessen omdefinerede Ankara Metropolitan Municipality EGOs generaldirektorat de passagerkapacitetssatser, der skal anvendes i offentlige transportkøretøjer, i overensstemmelse med afgørelsen truffet af Ankara Governorship's provinsielle generaldirektorat.

30% PROCENTREGLER I EGO BUSS OG 50 PROCENTREGLER I REGLESYSTEMER

Passagerers begrænsning i bytransport er blevet fjernet under visse regler, og antallet af passagerer er steget.

Med det sidste arrangement, mens man fjernede klistermærkerne til social afstand, blev det besluttet ikke at køre på umaskede kollektive transportkøretøjer og fortsætte krydsningsarrangementet på modsatte busser i busser. Antallet af passagerer, der står på EGO-busser, er ændret som følger:

  • 99 solokøretøjer i model 31 siddende, 21 stående i alt 52 personer,
  • 99 model bælge køretøjer, 44 personer sidder, 33 stående, 77 personer i alt,
  • 2007-2008 model solo køretøjer 30 siddende, 12 stående 42 personer i alt,
  • 2010-2011 model solo køretøjer 32 siddende, 12 stående 44 personer i alt,
  • 2012-2013 model bælge køretøjer, på den anden side var 28 personer, 35 siddende, 63 stående

I Metro og ANKARAY, da der ikke er gensidige sæder, skifter alle sæder til normal siddeplads, mens 50% af stående passagerkapacitet også vil blive transporteret.

Fadime Kıyar, der begyndte at bruge offentlig transport med normaliseringsprocessen, sagde: ”Ankara Metropolitan Municipality har med succes styret pandemiprocessen. Det var let for os at nå masken og desinfektionsmidlet, når vi kom ind i metrostationerne. Jeg takker Dem meget, ”og en anden borger ved navn Mehtap Büyükalçıkaya sagde,“ Jeg bruger desinfektionsenhederne, der er placeret i hovedstadskommunens masker og stationer. Jeg vil gerne takke vores Metropolitan borgmester Mr. Mansur Yavaş meget. ” Burhan Toydemir, der udtrykte sin påskønnelse for menneskers sundhed i alle faser af coronavirusepidemien, mens Ferhat Gürgancı takkede Ankara Metropolitan Municipality, ”Jeg ser, at Ankara Metropolitan Municipality gennemgår nye regler, så snart den går ind i normaliseringsprocessen. Jeg er meget tilfreds med tjenesterne. ” Når han sagde, at han brugte offentlig transport efter en lang pause, sagde Buğra Çiçek: ”Folk er bekymrede på grund af coronavirus-epidemien. Vi takker også Metropolitan Municipality for deres arbejde i denne proces. ”

GRATIS INTERNETSERVICE ER STARTET I Parkerne

Ankara Metropolitan Municipality stoppede midlertidigt den trådløse internettjeneste i rekreative områder og parker til beskyttelse af social afstand og folkesundhed inden for rammerne af coronavirus (COVID-19) -epidemien og genstartede den gratis Wi-Fi-service efter 23 dages intervaller i 70 parker i hele byen.

Gratis trådløs internettjeneste i hovedstaden; „Keçiören Pets Park, Güven Park, Gökçek Park, Nevbahçe Park, Kuşıp Family Life Center Omgivelser, Cemre Park, Hacı Bayram Veli Moske Omgivelser, Botanisk Park, Segmenler Park, Ali Dinçer Park, Demetevler Park, Çankaya Kurtuluş Park

-Dikmen Valley 1. etape, Dikmen Valley 2. etape, 50-års jubilæumspark, Oveclar Valley rekreationsområde, Esertepe rekreationsområde, Youth Park, North Star Park, Göksu Park, Mogan Lake rekreative område, Altinpark og Wonderland .


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer