Rejsebegrænsning i 15 byer afsluttet

Rejsebegrænsning i provinsen er afsluttet
Rejsebegrænsning i provinsen er afsluttet

Et cirkulære om begrænsning af byens indrejse / udrejse blev sendt til de 81 guvernører af indenrigsministeriet.


I cirkulæret er inden for rammerne af nye typer af coronavirus-foranstaltninger alle indganger / udgange, der skal foretages land, luft og sø til 30 provinser og Zonguldak-provinsen, begrænset i 15 dage for at give social isolering ved at reducere social mobilitet og menneskelig kontakt, og varigheden af ​​denne begrænsning er Ankara, Balıkesir, Bursa. Det blev mindet om, at det blev forlænget indtil 3:24.00 onsdag den XNUMX. juni i provinserne Eskişehir, Gaziantep, Istanbul, Izmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van og Zonguldak.

Ophør af rejsebegrænsningen i præsidentskabet, der blev afholdt under formandskab af præsident Recep Tayyip Erdogan torsdag den 28. maj og 14 byer i storbystatus og Zonguldak efter 31 søndag den 24.00. maj; Det blev oplyst, at billetproblemerne blev evalueret efter modtagelse af koden gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen om rejser, der skal foretages med offentlig transport mellem lufthavne (fly, tog, bus osv.).

Som et resultat af evalueringerne

1- Forpligtelsen til at opnå et rejsetilladelsescertifikat for rejser, der skal foretages med offentlige transportmidler (bus, fly), er afskaffet. For rejser, der skal foretages med intercity, offentlige transportkøretøjer (fly, tog, bus osv.), Vil billetter blive foretaget, efter at koden er modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) ansøgning.

2- Indgangs- og udgangsbegrænsninger i 15 provinser, herunder Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Istanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van provinser og Zonguldak provinser med storbystatus. Det afsluttes efter 31.

3- Vores borgere, der er 65 år og ældre, vil have et rejsetilladelsescertifikat og fortsætte deres rejse på en måde, forudsat at de ikke vender tilbage fra de provinser, de skal rejse i mindst en måned.

4- Børn under 18 år og under udgangsforbudet, og unge mennesker kan rejse ind og ud af byen uden at få en rejsetilladelse, forudsat at forælderen / værgen er til stede hos dem (bortset fra vores borgere over 65 år, der er forældre / værger).

Borgere, der ikke overholder de trufne beslutninger, vil blive pålagt administrative bøder i overensstemmelse med artikel 282 i den generelle sanitærlov. I henhold til modsigelsens betingelse vil den nødvendige retssag blive indledt inden for rammerne af artikel 195 i den tyrkiske straffelov vedrørende adfærd, der udgør kriminalitet i overensstemmelse med de relevante artikler i loven.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer