Hvordan får man Permi fra TCDD-personalsiden?

Sådan får du tilladelse fra tcdd-medarbejdersiden
Sådan får du tilladelse fra tcdd-medarbejdersiden

Sådan får du Permi fra TCDD-personalsiden; Vi har samlet dig, hvordan du opretter permi-procedurer fra TCDD-personalsiden. Du kan udføre permi-operationen ved at følge trinnene i artiklerne og billederne nedenfor.


Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD) fra personalets personlige side, klik på CHF-modulerne, når portalsiden ved at logge ind på TCDD-siden "KK" åbnes.

Gratis rejsedokument (Permi) oprettes ved hjælp af den side, der åbnes. Disse trin
Det er som følger;

 1. trin: Klik på siden "PERMI" i øverste bjælke på den personlige "KKY" -skærm, der vises på skærmen.
 2. trin: Den person, der skal rejse, bestemmes, og der trykkes på "ok" -knappen. Når den person, der skal rejse, udpeges som sig selv, sin kone eller barn, for at købe billetter til dit barn, vises barnets tilladelseskodeordre ved at klikke på knappen på barnet, og den person, vi vil købe billetten, vælges. (Hvis det valgte barn ikke har tilladelsesret, vil der blive givet en advarsel.)
 3. trin: Valg foretages ved at klikke på "permitype" -personalet (personale underlagt listen nummer 1), Twin / YHT Business One Way Permit og 11 (Position / YHT Economy One Way Permit), hvis kontraktpersonalet (underlagt tabel 1) er inkluderet.
 4. trin: I retning af Permi klikkes på afgangsknappen, hvor toget først bevæger sig.
 5. trin: Afgangsruten klikkes én gang i rutesektionen. Klik på det dobbelte felt, der åbnes i den klikkede fane.
 6. trin: Det er stadiet med markering af togets startpunkt i systemet; Fanen kommer op for at begrænse værdifeltet. På fanen skrives afgangens bynavn med det første bogstav i definitionsafsnittet og enter-tasten trykkes ned.
 7. trin: Når koden ankommer til afgangsstedet, vælges processen ved at klikke på koden og trykke på enter.
 8. trin: Det sendes til ankomstboksen, og de samme handlinger udføres. Hvis du vil tilføje et stop, vælges første stop og andet stop på samme måde.
 9. trin: Hvis der ikke er nogen fejl efter at have kontrolleret de krævede steder, gemmes den første retning (Afgang) ved at klikke på Gem-knappen. Den samme proces (Return) sker i den anden retning.
 10. trin: Når du har klikket på Gem-knappen, skal du klikke på Opret-knappen for at få en returtilladelse, og de samme handlinger udføres. Destinationen for afgangsruten skal være afgangsstedet for returvejen.

Sådan får du tilladelse fra tcdd-medarbejdersiden Sådan får du tilladelse fra tcdd-medarbejdersiden Sådan får du tilladelse fra tcdd-medarbejdersiden Sådan får du tilladelse fra tcdd-medarbejdersiden Sådan får du tilladelse fra tcdd-medarbejdersiden Sådan får du tilladelse fra tcdd-medarbejdersiden Sådan får du tilladelse fra tcdd-medarbejdersiden Sådan får du tilladelse fra tcdd-medarbejdersiden


1 Kommentar

 1. Lad tcdd vide, at der ikke er nogen tilladelse, når han går på pension ... der var tidligere udenforstående. Ledere beskyttede ikke pensionistens ret til tilladelse, fordi han var psykisk og psif.

Yorumlar