Speciel anvendelse fra Fiat til Fleet Management: Min Fiat Yol Friend Connect Filom

Speciel anvendelse fra fiat til flådestyring fiat min ven connect filom
Speciel anvendelse fra fiat til flådestyring fiat min ven connect filom

Ved at forbinde bilen og føreren med Fiat's fjernforbindelsesteknologi bidrager Yol Yolım Connect nu til flådenes driftseffektivitet. “Connect Filom”, der blev lanceret i juni, kan bruges til styring af en hel flåde. Med Fiat My Friend Connect Filom-applikation kan du nemt få adgang til alle funktioner i flåden ved at tilslutte eksternt via smartphone eller computer.


Fiat Brand-direktør Altan Aytaç i sin erklæring om emnet; ”Takket være dataene og detaljeret opfølgning fra vores Fiat Yol Friend Connect Filom-applikation vil flådechefer kunne tage sunde skridt for at øge deres effektivitet og rentabilitet i deres forretning. Med Connect Filom kan du have mange nyttige funktioner såsom køretøjssporing, køretøjsfiltrering, fører, inventar, udgifter, kontrakt, trafikbillet og vedligeholdelses- og reparationsstyring. Min Fiat Yol Mate Connect Filom-applikation giver en stor fordel i flådestyring ”.

Fiat's tilslutningsteknologi "Fiat Yol Mateım", der forbinder bilen og føreren og ændrer forholdet mellem brugernes køretøjer, fornyes fortsat. Fiat Yol Dostım betjener nu bilflåder med Connect Filom-applikationen. Min Fiat Travel Companion “Connect Filom” blev lanceret i juni og tilbydes operatører og flådeadministratorer som et smart flådestyringssystem, der samler, analyserer og transformerer alle virksomheders køretøjer og data på en enkelt skærm. Tilslut Filom-administrationspakke; Det giver stor bekvemmelighed i styringen af ​​alle mulige processer inden for en køretøjsflåde såsom køretøjssporing, køretøjsfiltrering, fører, inventar, udgifter, kontrakt, trafikbillet og vedligeholdelses- og reparationsstyring.

Flådens effektivitet og virksomhedens rentabilitet øges!

Indikatoren for, at Fiat Yol Friend Connect Filom-applikationen vil give betydelig support til flådestyring, sagde Fiat Brand Director, Altan Aytaç, “Fiat Yol Friend Connect, som vi lancerede for 2 år siden, har gjort mange brugers liv lettere og har gjort kontrollen med alle processer relateret til køretøjet behageligt. Min Fiat Yol Mate Connect Filom-applikation giver en stor fordel i flådestyring. Vores brugere kan tage sunde skridt for at øge deres effektivitet og rentabilitet ved at følge flådeprocesserne i detaljer med de data, de modtager fra applikationen. ”

Aytaç sagde, at de har flyttet informationsstrømmen i eksisterende flådestyringsapplikationer endnu længere med Fiat Yol Friend Connect Filom-applikationen. ”Vi designet infrastrukturen til Fiat Yol Friend Connect Filom, som vil understøtte driftsstyringen af ​​virksomhederne, ved at arbejde med vores flåde kunder og brugere. Med applikationen bestemmes brugspunkterne for køretøjer i hele flåden, og brugerne kan evalueres. Derfor kan områder, der har brug for forbedringer, identificeres. ”

Fleet Management forvandles til fordel!

Køretøjsstyringssystem i applikationen; Det giver mulighed for at følge op på skiftet af køretøjer i køretøjer, førerhistorikovervågning, omkostning pr. Køretøj, vedligeholdelse og reparation, trafikbøder, kontrakter, inventar og poolfordeling. Pool Vehicle Management System inkluderer reservationsmodul, SMS-påmindelser, køretøjets overholdelsesplan, styring af køretøjsanmodninger og autorisationsbaseret bekræftelsessystem. My Travel Companion Connect Fleet tillader sporing af live køretøjer på kortet, hvor det er placeret. Ved at filtrere køretøjer på kortet er det muligt at filtrere placeringsoplysninger, anvendelsesformål, reservation og køretøjsbrud. Med visningen af ​​køretøjsruter på kortet vises de historiske og tidsbaserede bevægelsesoplysninger for køretøjerne på baggrund af rejsen.

Tak til Inventory Management; Hurtig adgang tilvejebringes ved arkivering af alle slags inventar såsom sommer-vinterdæk, licens, reservenøgle, enhed, der hører til køretøjet, gemmer placering og filter. Udskiftning af køretøj, visning af køretøjets historie i føreren, pris pr. Køretøj, vedligeholdelsesreparation, trafikbillet, kontrakt og lageropfølgning tilbydes med Driver Management System.

Omkostningsstyringssystem tillader på den anden side omkostningerne indlæses i excel-format, planlagt månedlig automatisk eller manuel. Derudover kan Fiat-serviceomkostninger som HGS-OGS, brændstof, parkering, vask, leje, vedligeholdelse, reparation, forsikring og bilforsikring tegnes automatisk. Kontrakthåndtering; når kontrakterne er registreret, minder den kontraktens slutdato og afspejler automatisk de månedlige faste udgifter for køretøjer i kontrakten til omkostningerne. Trafikbøderne registreres, og føreren findes, når straffen ankommer under Traffic Penal Management. Åbning af skaderegistreringer og behandling af detaljer Skadeadministration, automatisk behandling af vedligeholdelses- og reparationsregistre fra Fiat-tjenester og statusbaseret filtrering, vedligeholdelses-reparationsstyring, benzin Ofisi og Opet integration og brændstofkøb behandles øjeblikkeligt gennem liter- og TL-baserede omkostninger.

Detaljerede rapporter sendes via e-mail

Tilslut Filom; Den præsenterer detaljerede rapporter til den relevante manager om emnerne såsom overhastighedsgrænse, overtidsforbrug, tomgang, km-brugsinformation / grænse overskridelse, rejsekørsel scoringer. Brændstofrapporten opnår klare data ved at sammenligne køretøjsbaseret TL, liter og km. Relaterede administratorer kan se alle rapporter via e-mail-meddelelser. Med den daglige overklockningsrapport rapporteres chauffører, der overskrider den definerede hastighedsgrænse, samlet en gang om dagen. Ugentlig og månedlig oversigtsrapport rapporterer resumeoplysninger for den foregående uge og påmindelser for den næste uge. Oplysninger såsom vedligeholdelsesreparationstid, opsigelse af kontrakten, nyligt tilføjede køretøjer, forbrugsadvarsler, årlige overskridelse af kmgrænse er inkluderet i disse rapporter. Smart Påmindelsesmeddelelse informerer på den anden side brugeren om de påmindelser, han / hun har oprettet.

Fiat Yol Friend Connect

I Fiat-mærket modeller kan brugere af dedikerede køretøjer i flåden samtidigt til flådestyringspakken drage fordel af Fiat Yol Mate My Connect-applikationen. Med denne applikation brugeren; Advarsel om tilbagetrækning af ambulanceopkaldstjeneste, meddelelse om ulykke og sort sted, hastigheds- og afstandsbegrænsning, mine rejser-service / vedligeholdelsesoplysninger, nødrejse-følgesvend, advarselsmeddelelser om køretøj, placering af køretøj Funktioner såsom køretøjsområde, information om brændstof og batteristatus tilbydes, mens du er væk.

Hibya News Agency


Vær den første til at kommentere

Yorumlar