Bursas trafikordre leveres nu med EDS

Stipendiums trafikordre vil nu blive leveret af EDS.
Stipendiums trafikordre vil nu blive leveret af EDS.

Protokollen vedrørende elektroniske overvågningssystemer (EDS), der er designet til at sikre liv og ejendomssikkerhed på motorveje inden for grænserne af Bursa Metropolitan Municipality, for at eliminere trafikovertrædelser og at etablere en regelmæssig trafikstrøm er blevet underskrevet mellem Bursa Metropolitan Municipality og Provincial Directorate of Security.


Bursa Metropolitan Municipality, der fokuserer på projekter som promovering af offentlig transport, nye jernbanesystemlinjer, signaliseringsoptimering i det eksisterende jernbanesystem, udvidelse af veje, ny vej- og brokryds i Bursa, er især vigtigt for reguleringen af ​​trafikstrømmen og fjernelse af overtrædelser. implementerer endnu et projekt. Der blev underskrevet en protokol mellem Bursa Metropolitan kommunes borgmester Alinur Aktaş og provinspolitichef Tacettin Aslan til gennemførelsen af ​​det elektroniske overvågningssystem-projekt, hvor en investering på ca. 100 millioner lire var planlagt. Den nødvendige investering vil blive foretaget af Metropolitan Municipality for elektroniske overvågningssystemer (EDS) designet til at sikre liv og ejendomssikkerhed på motorveje inden for grænserne af Metropolitan kommunes service og for at sikre regelmæssig og sikker trafikstrøm. Systemet, der forventes at blive etableret inden for et år, vil blive leveret til provinsielle sikkerhedsdirektorat senere. Inden for projektets anvendelsesområde registreres hastighedsovertrædelser af detektionssystemet for gennemsnitlig hastighedsovertrædelse i 27 korridorer (OHTS), som er placeret af Kommissionen i trafikansvarsområdet i politiafdelingen, og køretøjer, der passerer i rødt lys, vil blive opdaget med Red Light Violation System i 30 signaliserede kryds. Igen vil køretøjer, der parkerer i uønskede områder, blive opdaget med parkovertrædelsessystemet på 15 punkter, og køretøjer med parkering, pause, sikkerhedsstrimmel, forskydning af forskydning og modsat retning vil blive registreret med 9 mobile EDS-køretøjer.

Der vil være harmoni i trafikken

Bursa Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktaş sagde, at Bursa, der øger sin økonomi og turismeværdier dag for dag, er en hurtigt udviklende by. På minder om, at det er en stor ære at tjene Bursa, sagde borgmester Aktaş: ”I denne forstand har byen fremtrædende problemer. Det vigtigste er trafik og transport. Med de underskrifter, vi har lavet i dag, vil vi have startet et vigtigt projekt om trafik og transport. Vi estimerer, at det vil koste omkring 100 millioner. På denne måde ønsker vi at byde på kort tid og afslutte inden for en periode på 1 år. Fra nu af vil der blive gjort en indsats i det elektroniske miljø for at sikre, at trafikapplikationerne kører sundere og mere rentable, og at kontrollen med dem, der ikke overholder reglerne, opretholdes 7/24 og en harmoni i byen afsløres. Jeg vil gerne udtrykke, at Bursa-trafikken vil være mere komfortabel med dette projekt, i denne forstand vil de, der kommer til byen, og dem, der bor i byen, være mere komfortable. Jeg vil gerne takke vores politichef og hans team for deres støtte og bidrag. ”

Vi kom til den sidste fase

Provinsial politidirektør Tacettin Aslan understregede, at de har fokuseret på dette projekt i lang tid og sagde: ”Vi er nu på det sidste trin. Vi har afsluttet dette vigtige projekt, der også tæt vedrører vores offentlige orden i vores Bursa og vil bidrage til reduktion af tung trafik. Vores Metropolitan Kommune gav et stort bidrag til os i dette projekt. Det er et meget stort projekt, som vi ser på. Det inkluderer meget høje tal med hensyn til omkostninger. Tak, min kære præsident, har ikke efterladt nogen af ​​vores anmodninger. Han svarede positivt på vores enhver anmodning. Derfor kom vi til stadiet med underskrift i dette projekt, som vil give en meget vigtig værdi og bidrag til vores stat og derefter til Bursa og vores borgere. Jeg takker vores formand for deres støtte. Held og lykke til vores Bursa. ”


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer