TÜRASAŞ General Manager er blevet bestemt!

Turasasin general manager blev klar
Turasasin general manager blev klar

Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD) har forbindelse til virksomheden fra Turkey Wagon Industries Inc. (TÜVASAŞ), Tyrkiet lokomotiv- og motorindustri Inc. (Entreprenøren) og Tyrkiet Jernbanemaskiner Jernbanesystemer Utilities Industry by Inc. Kombination af Tyrkiet Jernbanesystemværktøj Industries Inc. (TÜRASAŞ) blev oprettet, det blev besluttet i den officielle lokaliserede præsidentbeslutningstidende.


Turkey Rail Vehicle Industry Inc. og beslutningen om at udnævne til finansministeriet og finansministeriet er blevet offentliggjort i Præsident Erdogans underskrift Tidende.

I henhold til de beslutninger, der er udstedt af præsidenten Recep Tayyip Erdogan, underskrevet, underskrev Turkey Rail System Tools Industries, Inc. General Manager og bestyrelsesformand Mustafa Copywriter, assisterende direktør og bestyrelsesmedlem Irfan İpşir, mens bestyrelsen Omar Abdullah Karagozoglu udnævnte Enver Built og Murat Bastian .

Hvem er Mustafa Metin Yazar?

Tyrkiet Rail System Utilities Industry Company (TÜRASAŞ) General Manager.

Karriere

  • General Manager for RAYSİMAŞ Rail Systems Engineering Consultancy Inc.
  • Generaldirektorat for Istanbul Transport

Officiel avis KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer