Arbejdsløshed og korttidsgodtgørelse begynder i dag

arbejdsløshed og korttidsarbejdsbetalinger starter i dag
arbejdsløshed og korttidsarbejdsbetalinger starter i dag

Familie-, arbejds- og socialminister Minister Zehra Zümrüt Selçuk: "Vi vil begynde at betale arbejdsløshed og kortvarige ansættelsesbetalinger i maj, der starter i dag." sagde.


Minister Selçuk annoncerede, at arbejdsløshedsunderstøttelsen og kortvarige arbejdsbetalinger for maj måned, der skulle foretages den 19. juni, vil blive deponeret på de rigtige indehaveres bankkonti i henhold til det sidste ciffer i TC-identitetsnumrene.

Minister Selçuk mindede om, at betalingerne vil blive deponeret på de bankkonti, der er rapporteret i ansøgningsprocessen for at forhindre borgere i at forlade deres hjem og ikke komme ind i overfyldte miljøer under kampen mod coronavirus, mindede minister Selçuk om, at de, der ikke har IBAN-oplysninger, bliver betalt via PTT.

“Betalinger for maj foretages mellem 1. og 5. juni”

Minister Selçuk sagde, at de fortsat vil støtte alle dele af samfundet inden for rammerne af den sociale beskyttelsesskjold, og sagde: ”Arbejdsløshed og kortvarige arbejdsbetalinger for maj vil finde sted mellem 1. og 5. juni for at forhindre intensitet. I henhold til dette Det sidste ciffer i TR-identitetsnumre; 0 udbetales 1. juni, 2. juni 2., 4. juni 3., 6. til 4. juni, og 8. 5. juni. ” lavede forklaringen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar