Astrolog Nilay Dinç: Vil dollaren gå ned i 2021?

Astrolog Nilay Dinç
Astrolog Nilay Dinç

Vi er vidne til, at nogle astrologer har foretaget meget tillidsfulde forudsigelser om, at dollaren vil kollapse i 2021 på sociale medier og endda tv-udsendelser for nylig, men i modsætning til andre astrologer tegner astrolog Nilay Dinç et meget andet billede. I sin artikel den 19. april 2020 havde han tidligere forudset plyndring og oprør, der sker i Amerika og Europa. Lad os lytte til dollarens skæbne i 2021 fra Astrolog Nilay Dinç. Og han siger ...


Fyrene, lad os først afklare det; Naturligvis vil dollaren kollapse en dag, men det er aldrig i 2021. Ligesom pengene til det byzantinske imperium er Solidus 700 år, er det romerske imperium Aureus 300 år, de spanske penge er Real de Ocho, 110 år, og til sidst er det britiske pund 105 år, USAs valuta, og selvfølgelig døde han i 1971. Dollaren, der blev verdens valuta som et resultat af Nixons opgørelse af det "guldbaserede" monetære system, vil også "kollapse", "dø". Når alt kommer til alt blev pengene fra de imperier, der er nævnt ovenfor, omdannet til "flade penge", hvilket betyder "fiat-penge" på tyrkisk og "lovpenge" på tyrkisk. Med andre ord, da værdien af ​​penge er baseret på regeringernes love, kaldes den loven, og den har ingen værdi bortset fra statens ordsprog “Jeg er garant for disse penge”, de er kun et stykke papir.

Den amerikanske dollar blev indekseret til guld mellem 1944 og 1971, og pengene fra resten af ​​verden blev indekseret til den amerikanske dollar. Med andre ord, da USA ønskede det, kunne dollaren ikke udskrive, og da den ville trykke, måtte den sætte det tilsvarende guld i dets pengeskab. Dette er solide penge, fordi de er indekseret til guld. Den amerikanske præsident Nixon fjernede imidlertid dollaren fra dette guldbaserede system, fordi det havde svært ved at finansiere Vietnamkrigen i 1971. Således havde han ret til at udskrive ubegrænsede penge. Alle kender økonomiens grundlæggende sandhed, og inflation sker, hvis centralbanker udsteder gratis penge. Hvis inflationen stiger, stiger interesserne, hvis renten stiger, stiger lånernes omkostninger. Efter et punkt vil denne stat ikke være i stand til at betale de største penge, selv renter, og den vil synke. Forsinkelsen af ​​de byzantinske og romerske imperier var af samme grund, de trykte penge til at finansiere deres krig, og på et tidspunkt blev deres penge "kollapsede", og deres imperier forsvandt fra historien.

Spanien, det magtigste imperium før det britiske imperium, har ingen penge nu; de bruger euro. Endelig havde England brug for flere penge for at fortsætte med at være det "solløse rige". Da det valgte at udskrive penge i stedet for at producere og tjene dem, læses det ikke-ødelæggelige, udødelige pund ikke nu. Her vil den amerikanske dollar kollapse en dag, men når du ser på den, har den en længere periode, ikke måske i 2021, måske 10 år, måske 20 år. Nu forklarer vi grundene til dette nedenfor.

Astrolog Nilay Dinç
Astrolog Nilay Dinç
  • Banker over hele verden kommunikerer med hinanden takket være SWIFT-systemet For at gøre EFT skal du sende penge til denne SWIFT gennem en medlemsbank. Gæt, hvem der ejer SWIFT? Præcis, USA… Hvis du vil sende 5.000 dollars fra Istanbul til din fætter i Australien, går disse penge først til den amerikanske centralbank, få din godkendelse derfra, og derefter vil destinationen nå Australien. Lad os sige, at dollaren kollapsede i 2021, er der noget alternativ til SWIFT nu? Nej ... Nå, hvordan skulle de, der vil kollapse denne dollar (Kina, Illuminati osv.), Derefter overføre deres penge? Stop verdenshandelen i et øjeblik kaldet stilfuld? Tænk over det, teknisk set, hvis USA ønsker det, kan det tage Kina ud af SWIFT-systemet natten over. Om morgenen den aften kan Kina ikke tage 1 lire i udlandet. Hvis USA gør dette, vil det ikke skade sig selv også? Gets. Hvad vi gerne vil fortælle dig, er, at du ikke kan kollapse dollaren i en sådan nat (læs 2021). Hvis rygraden i det verdensfinansielle system (dollar) går i stykker (uden alternativer), vil alle synke. Dette alternativ vil ikke være tilgængeligt før i 2021 eller endda i lang tid.
  • Tabellen nedenfor viser udviklingen i valutaer, som IMF har i centralbanker i alle lande siden 1965. Fra 2019 er 61% af pengene, som alle lande i centralbanker besidder, Dollars. Dette tal var 50% for 84 år siden. Den vigtigste produktion af euroen er 1. januar 1999 (se 2000). I de sidste 20 år er det kun steget med 2% og nået 20,5%. Så hvordan er den kinesiske valuta Yuan, som alle ser som en konkurrent til USA, dollaren? Kun 2% af verden. Så hvad er niveauet for uvidenhed med at sige, at dollaren vil kollapse næste år i 2021? Tænk over det, 61% af verdens reserver vil falde, og dollaren vil kollapse efter 7-8 måneder, og derefter vil ikke de lande, der har så mange dollars i centralbankerne, kollapse på en gang… Er der noget underligt i denne forretning? 😊

USD

USD

  • Ikke mange ved, men de to lande, som USA's mest skyldte i verden, er Japan ($ 1.12 billioner) og Kina ($ 1.11 billioner). Så hvordan blev denne gæld? Da indtægterne, de får fra kinesisk og japansk eksport, er meget højere end deres import, i stedet for at holde alle disse overskydende penge inaktiv i centralbanker, går de sammen med flertallet og køber obligationer udstedt af den amerikanske statskasse (statsgældspapirer). Med andre ord går de til den dollar, de tjener ved at sælge produkter til USA, og de er forpligtet til at låne penge til USA igen. Hvorfor, fordi der ikke er noget andet pålideligt og relativt højt interesseret land at gå.
  • Der er 3.2 billioner dollars i Kinas centralbank. Så ønsker Kina, at USA (dollar), som den er så forbundet med, skal kollapse? Ønsker et land, at den bedste kunde skal kollapse næsten øjeblikkeligt (i 2021)? I så fald kollapser han (Kina) endnu værre.
  • Dollar betyder kapitalistisk markedsøkonomi. For at dollaren kan kollapse, skal dette kapitalistiske system først kollapse. Nedbrud? Går ned. Hvad er ikke forsvundet ... Nå, som vores astrologer siger, kollapser dette system, som er enormt og ikke har noget alternativ, i 2021, efter 7-8 måneder?
  • Hvis en valuta vil falde sammen, går den første euro, så falder dollaren sammen. Så hvis disse astrologer ønsker at kollapse en penge i 2021, synes jeg, de skulle gå og arbejde på nogle euro. Se, hvem der har de mest socioøkonomiske problemer, Den Europæiske Union, som ikke har været i stand til at være en anstændig "union" i 20 år, og at alle lande undtagen Tyskland har græd (Italien, Spanien økonomier har været elendige de sidste 2-3 år) eller Amerika, supermagten, ejer af den kapitalistiske økonomi. Gør du? Apropos magt, vil jeg gerne minde Dem om, at selv Europa ikke har en hær, og at selv Tysklands hær er i dårlig stand på grund af lave budgetbevillinger. Det er et USA, der årligt tildeler 700 milliarder dollars til sin hær. Den gode ting er, at disse 700 milliarder dollars ikke kommer ud af USAs lomme, de går og udskriver den fra sin egen centralbank.
  • Tabellen nedenfor er et indeks, der viser værdien af ​​dollaren. Med det enkle udtryk var det på sin normale værdi (2014) i 100, kun 6 år senere var det nået niveauet 30 med en værdi på 130% i dag, og som du kan se, toppede dette tal i marts 2020, hvor Corona-virussen, som næsten kollapsede verdensøkonomien, toppede. Værdien af ​​dollaren. Lad os stille det samme spørgsmål til vores astrologvenner, der er bedømt efter; Hvorfor løb landene til den sikreste havnedollar, da investorer, der har penge, når verdensøkonomien bryder gennem Corona? Hvordan kan en mønt, der nåede sit historiske højdepunkt i marts 2020, kollapse uden grund i 1, kun et år senere? Se igen på diagrammet, og bemærk, hvordan dollaren faldt i den globale krise, der kom i 2021, 2002 år efter dens tidligere historiske top. Den første var 6 år efter topmødet, værdien faldt, og den anden var at falde et sammenbrud kun 2008 point under dets normale værdi, at Island gik konkurs i samme periode.
Fred
Fred

Fra et astrologisk perspektiv, mens Uranus er i Tyren, vil der være bevægelser, der vil udløse ændringer på pengemarkederne indtil 2026, men dette vil ikke ske med sammenbruddet af den amerikanske dollar. Den Aquarius-tidsalder, vi kommer ind i, vil støtte nye valutaer, især digitale og cryptocurrencies, men dette er ikke en transformation på kort sigt. Vi taler om en ændring, der vil ændre sig langsomt i 20 år og vil fungere alternativt.

For at opsummere i en kort, enkelt sætning, vil 2021 dollar ikke kollapse eller endda bryde nye historiske poster og prøve nye topmøder.

https://www.astrolognilaydinc.com/post/2021-de-dolar-%C3%A7%C3%B6kecek-mi-abd-batacak-m%C4%B1

Du er elsket!

Astrolog Nilay Dinç


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer