Highway Guardrail Study på Keltepe Ski Center Road

beskyttelsesræk på vejen til keltepe skicenter
beskyttelsesræk på vejen til keltepe skicenter

Mehmet Uzun, generalsekretær for Karabük Special Provincial Administration, undersøgte det igangværende arbejde på stedet.


Opførelsen af ​​et "beskyttelsesræk" på vejen til Keltepe Ski Center blev indledt af den særlige provinsielle administration. Således blev der taget et vigtigt skridt for at sikre sikker transport i det risikable område.

Uzun sagde, at standarderne for Keltepe Ski Center-vej øges dag for dag gennem arbejdet, der udføres gennem den særlige administration.

Generalsekretær Uzun erklærede, at konstruktionen af ​​rækværk af Karabük Special Provincial Administration er startet på vejene til Keltepe Ski Center med hensyn til trafiksikkerhed. ”Som Karabük Special Provincial Administration har vi tilbudt beskyttelsesrækværkene for første gang i vores by, og arbejdet er startet på vejen til Ski Center. Vi udfører beskyttelsesræk på de punkter, hvor der er risiko for livs- og ejendomsrisiko i sne og is om vinteren, og i regnvejr i regnvejr om vinteren, især når borgerne rejser i bil. Fra i dag blev der bygget 4 km beskyttelseslister, og i alt 7 km arbejde skal være afsluttet, når arbejdet er afsluttet. Derudover kontrollerer vores ingeniører veje, hvis der er steder, der vil forårsage problemer, vil der blive foretaget undersøgelser i disse sektioner. Vi vil fortsætte med asfaltarbejde, hvor vi forlod i år. Når asfaltarbejdet er færdigt, laves vejlinjer. ”

Vores generalsekretær Uzun tilføjede, at det vigtigste mål her er at give borgerne bekvemmelighed, der kommer uden for byen og uden for byen. ”Keltepe Ski Center tager faste skridt hen imod at blive et nyt vinterturismecenter i vores Karabük og vores region. Som Karabük Special Provincial Administration fortsætter vi vores arbejde i tråd med vores stats muligheder. Jeg vil gerne takke Karabük-guvernør, Karabük-suppleanter og forsamlingsmedlemmer, der altid støtter os med at give disse muligheder. ”


Vær den første til at kommentere

Yorumlar