TÜRASAŞ Bestyrelsens afgørelse Udnævnelse i den officielle tidende

beslutning om at udpege turaser til bestyrelsen
beslutning om at udpege turaser til bestyrelsen

Nye udnævnelsesbeslutninger blev offentliggjort i Tidende den 30. juni 2002. Navnet tildelt til General Directorate of Rail Systems er blevet annonceret.


Turkey Rail System Utilities Industry, Þ. (TÜRASAŞ) En ny udnævnelsesbeslutning blev truffet til Generaldirektoratet. Beslutning om at tildele den ledige stilling til offentliggørelsen af ​​Den Europæiske Unions Tidende den 30. juni 2020 og avisen nummer 31171, med følgende beslutning blev tildelt beslutningen 2020/310. Detaljerne om beslutningen truffet af præsident Recep Tayyip Erdoğan er som følger.

Valgbeslutning

Turkey Rail System Utilities Industry, Þ. Aziz AKSOY er udnævnt til medlemskab af bestyrelsen, der er åben på Generaldirektoratet i overensstemmelse med artikel 233 i dekretloven nr. 8 og artikel 3 og 2 i præsidentdekret nr. 3.

Hvem er Aziz Aksoy?

Aziz Aksoy blev født i Düzce i 1964. Efter at have afsluttet sin grundskoleuddannelse, gymnasium og gymnasium i Düzce, uddannede han sig fra Trakya University, Institut for Mekanik i 1988. Han afsluttede sin kandidatgrad i Marmara University, Business Management Specialization Program. Efter at have arbejdet i forskellige enheder i TCDDs generaldirektorat mellem 1989 og 1999, fungerede han som assisterende generaldirektør for tekniske tjenester hos Transportation Inc., assisterende generaldirektør for økonomiske og administrative anliggender ved ISBAK (Istanbul Municipalities Maintenance Transportation) Inc., Istanbul People Han fungerede som vicegeneraldirektør for virksomheder i Ekmek A.Ş, viceteknisk chef ved afdelingen for vandkraftværker, ministeriet for energi og naturressourcer og ekspert i Istanbul Metropolitan Municipality, afdeling for transport.

Siden 03.03.2015 er AKSOY, der har arbejdet som godkendelse af vicepremierminister og samtykke fra premierministeriets katastrofe- og beredskabsdirektorat, gift og har to børn.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar