Covid-19-antistofscreeningstest startet i Kayseri-industrien

covid-antistofscreeningstest startet i Kayseri
covid-antistofscreeningstest startet i Kayseri

Under koordinering af sundhedsministeriet med organiseringen af ​​Ministeriet for Industri og Teknologi i Republikken Tyrki begyndte antistof-baserede (Eliza) Covid-19 screeningstest for medarbejdernes virksomhed / arbejdspladsansatte at blive anvendt i overensstemmelse med industrikravene med initiativer fra Kayseri Industrikammer.


Kayseri Chamber of Industry (KAYSO), formand Mehmet Büyüksimitci, der informerede om undersøgelserne, erklærede, at de som kammerat gjorde en intens indsats for at sikre, at virksomheder er mindst påvirket af epidemiprocessen, ”Vores medlemmer har implementeret mange fremgangsmåder på tidspunktet for sikker produktion siden epidemiens første dag. Jeg vil gerne takke vores industrialister og forretningsfolk, der har været meget følsomme i denne forstand. ”

Præsident Büyüksimitci, der forklarede, at Covid-19 screeningstestene er startet med stikprøveudtagning på stedet for at undgå forstyrrelse af produktionen, sagde: ”Som Chamber of Us har vi iværksat screeningstest i vores branche langt under omkostningerne, både med hensyn til at støtte industriister og fortsætte produktionen. Screeninger vil blive foretaget af eksperthold i tråd med kravene fra vores industrielle ved at tage prøver på arbejdspladser. I denne forstand vil tests give alvorlig støtte til overgangen til det nye normale. Derfor vil vi fortsætte med at bidrage til vores økonomi uden produktionsforstyrrelser. ”

Med oplysning om, at disse test vil forhindre spredning af sygdommen til andre medarbejdere med tidlig diagnose og hjælpe medarbejderne til at overvinde sygdomsprocessen mildt, sagde borgmester Büyüksimitci, at produktionen ikke vil blive afbrudt, eller at et afsnit vil blive lukket i nogen virksomhed.

Borgmesteren Büyüksimitci var til sidst industri- og teknologiminister Mustafa Varank og sundhedsministeren Fahrettin Koca og den provinsielle sundhedsdirektør Dr. Ali Ramazan takkede Benli og alle, der bidrog.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar