National elektrisk tog begynder at tjene fra slutningen af ​​året

det nationale elektriske tog begynder at betjene fra slutningen af ​​året
det nationale elektriske tog begynder at betjene fra slutningen af ​​året

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, Sakarya Adapazari i det tyrkiske Wagon Industry Corporation i distriktet (TÜVASAŞ) besøgte, undersøgte designet og produktionen af ​​at afslutte det nationale elektriske togsæt.


Ministrene Karaismailoğlu, sagde i en erklæring til journalister, Tyrkiets første lokalt og vil begynde at betjene fra slutningen af ​​året de nationale elektriske tog, der overførte det, der fik toget, så snart skinner blev downloadet og testet, sagde han:

”Vi arbejder også på det indenlandske højhastighedstog, der kan nå 225 kilometer i timen driftshastighed”

”Vi begynder at betjene og transportere passagerer i år. Inden for projektets rammer etablerede vi primært infrastrukturen. Produktion, maling og sandblæsningstest i aluminium af vores tog blev sat i drift i 2019.

Designhastigheden for det første producerede togsæt blev planlagt som 176 kilometer i timen og driftshastigheden som 160 kilometer. Vi arbejder også på det indenlandske højhastighedstog, der kan nå driftshastigheder på 225 kilometer i timen. Vores unge venner inden for F&U fokuserede stærkt på dette efter at have afsluttet vores tog. ”

”Nationalt tog har været lokomotivet i udviklingen af ​​den indenlandske industri”

Karaismailoğlu understregede, at det nationale tog spiller lokomotivets rolle i udviklingen af ​​den indenlandske industri og udtrykte, at de prioriterer passagersikkerhed og komfort i toget.

Karaismailoğlu sagde, at sædekapaciteten på et sæt på fem køretøjer er 324, ”Vi reserverede to af dem til vores handicappede passagerer. Der vil også være specielle sektioner for vores handicappede borgere i vores tog. Vi brugte ergonomiske passagersæder i de sæt, vi producerede. Vi udstyrede vores tog med sikkerhed og kontrol, overvågning, automatisk stop, fuldautomatisk aircondition, brandadvarsel, lyd- og visuel information om passagerer og kamerasystemer. På trods af alle disse funktioner var vores prototypesæt 20 procent mere økonomisk end dets modparter. Vi fortsætter vores bestræbelser på at sænke omkostningerne. ” han snakkede.

Udtryk for, at de arbejder dag og nat, og at alle forholdsregler og sikkerhed er blevet truffet for at undgå problemer i projektkalendrene, og at alle forholdsregler og sikkerhed er taget, har Karaismailoğlu fortsat arbejdet i alle byggepladser og fabrikker ved at prioritere medarbejdernes sundhed og sikkerhed i overensstemmelse med anbefalingerne fra Sundhedsministeriet. fortalt.

Under ledelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan understregede Karaismailoğlu, at de har taget meget vigtige skridt for dannelsen af ​​den nationale industri i jernbanerne i de sidste 18 år og fortsatte som følger:

”Vi vil tage meget vigtigere skridt. Vi er stolte af at lave et nationalt tog med alle dele og processer fra design til implementering, sikkerhed til komfort i jernbanesektoren med alle vores kolleger. Vores nationale elektriske togsæt vil blive tilbudt vores borgers service under ledelse af vores præsident efter afslutning af fabrikken og vejtestene. Vi vil opleve denne retfærdige stolthed og lykke sammen med vores nation.

Vores indenlandske nationale togprojekt, denne produktions branding og eksportværdi udgør det vigtigste eksempel på vores mål. Vi vil gerne takke vores præsident, der har målrettet os, opmuntret os og aldrig har givet sin støtte og styrket os i alle vores transportformer sammen med vores ruter til land, luft, jernbane og sø. Vi takker alle vores ledere, kolleger og medarbejdere helhjertet. De skaber en sådan stolthed for vores land. ”

“Vi er på tærsklen til smukke dage”

Minister Karaismailoğlu erklærede, at de vil besøge TÜVASAŞ igen den 29. juni og sagde: ”Jeg håber, at vi vil starte fabrikstest med alle vores venner. Derefter afholder vi en ceremoni her den 30. august (Sakarya-TÜVASAŞ) og forhåbentlig starter jernbane- og vejtestene. Så håber jeg, at vi begynder at arbejde inden årets udgang og transporterer passagerer. Vi vil leve denne stolthed sammen med alle vores venner. Vi er på tærsklen til meget smukke dage. Når vores 160 km tog er færdigt, håber jeg, at vores venner arbejder med stor hengivenhed til vores 225 km høje togsæt. Vi vil se hans tegn så hurtigt som muligt og dele ham med dig her. Jeg takker alle mine venner. ” brugte udtryk.

Svar på spørgsmål om nationalt elektrisk tog

National elektrisk tog 5-køretøj togsæt har en kapacitet på 324 passagerer. To af disse er til handicappede passagerer. Energiforbruget i vores togsæt er 6 KW / time per km. Det bruger 20 procent mindre energi end lignende togsæt. For detaljer Klik her...
Turkey Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) produceret af National Electric Train Factory Test Kit Ceremony, virksomheden Sakarya, blev afholdt på fabrikken i Adapazari. Den lokale hastighed for prototypesættene er 60 procent. Når de nationale elektriske togsæt starter masseproduktion, produceres de med 80 procent lokalitet. For detaljer Klik her...
National Electric Train Set, som også er beregnet til at blive eksporteret til EU i 2023, fremstillet af TÜRASAŞ, blev designet og fremstillet i TSI-standarder. Vores nationale tog vil blive brugt på alle elektriske linjer til konventionel persontransport. Desuden er togets hastighed, der kan integreres i forstæderne, fra 160 km / t. 200 km / tblev fjernet til. For togets tekniske specifikationer Klik her...
National Electric Train Set, som også er beregnet til at blive eksporteret til EU i 2023, fremstillet af TÜRASAŞ, blev designet og fremstillet i TSI-standarder. Togets hastighed er fra 160 km / t. 200 km / tblev fjernet til. For togets tekniske specifikationer Klik her...
National Electric Train Set, som også er beregnet til at blive eksporteret til EU i 2023, fremstillet af TÜRASAŞ, blev designet og fremstillet i TSI-standarder. Togets hastighed blev øget fra 160 km / t til 200 km / t. For togets tekniske specifikationer Klik her...
Givet betydelige fremskridt for den indenlandske produktion af kritiske teknologier og nationale forsvarsindustrier i forskellige sektorer, herunder Tyrkiet, blev beslutningen om dette spørgsmål yderligere forbedret med det årlige investeringsprogram i 2020. Beslutningerne om projektet ”National Electric Train Set” inkluderet i programmet udgør et bemærkelsesværdigt eksempel på denne vilje. Programmet, der er startet en ny æra med hensyn til lokalitet og nationalitet i jernbanetransportsystemer, vil tage yderligere udviklinger, såsom at støtte den indenlandske industri, reducere den teknologiske kompetence inden for de nødvendige områder, reducere udenlandsk afhængighed og opnå alvorlige økonomiske gevinster.


Det nationale elektriske tog, som blev sat på sporene af TÜRASAŞ den 29. juni 2020, blev omdesignet for at nå en hastighed på 200 km / t. For detaljer Klik her...Load More

chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar