Yapı Merkezi's Digital Helmet Online Praktikprogram begynder

digitalt hardhat online-praktikprogram starter
digitalt hardhat online-praktikprogram starter

Det tyrkiske byggefirma Yapı Merkezi, der har underskrevet store projekter på den internationale arena, har lanceret "Digital Baret" Online praktikprogram for at beskytte og forhindre ofre for universitetsstuderende, der har fået praktik som et resultat af deres ansøgningsevalueringer. Yapı Merkezi, der brød ny mark i sin sektor med dette program, vil fortsætte med at give uddannelse til studerende gennem "Digital Baret" efter den normale praktikproces efter Covid-19-epidemien og bringe byggepladserne rundt omkring i verden for studerendes fod.


Det tyrkiske byggefirma Yapı Merkezi, der har underskrevet store projekter på den internationale arena, har lanceret "Digital Baret" Online praktikprogram for at beskytte og forhindre ofre for universitetsstuderende, der har fået praktik som et resultat af deres ansøgningsevalueringer. Yapı Merkezi, der brød ny mark i sin sektor med dette program, vil fortsætte med at give ”Digital Baret” -uddannelse til studerende efter Covid-19-epidemien efter den normale praktikproces.

Studerende, der med succes passerer online-interviewprocessen udført af Yapı Merkezi Human Resources afdelingen, vil være i stand til at deltage i "Digital Baret" Online praktikprogram, som har 3 kategorier: social, teknisk og professionel erfaring. Dette program, der giver praktikmuligheder til studerende ved Fakultet for Byggeri, Elektronisk Elektronik, Maskiner og Arkitektur, realiseres gennem den digitale platform af Yapı Merkezi Academy. Med den nye generations praktikprogram vil Yapı Merkezi styre hele processen digitalt fra ansøgningstrinnet til slutningen af ​​praktikpladsen. På baggrund af den værdi, som Yapı Merkezi giver uddannelse, udvikling og teknologi, sigter dette digitale skridt til at skabe opmærksomhed om ny generation af praksis, så meget som det bidrager til studerendes personlige og professionelle udvikling.

Bringer byggepladser til studerendes hjem!

Afsnittet "Møde med administrerende direktør" i programmet vil være centrum for opmærksomhed for studerende. Yapı Merkezi Construction and Industry Inc. Studerende, der vil have mulighed for at mødes med administrerende direktør S. Özge Arıoğlu gennem online-platformen, vil høre de aktuelle sektoroplysninger ved første hånd og rette deres spørgsmål direkte til Arıoğlu.

Med "Virtuel byggeplads" vil studerende kunne oprette forbindelse til Yapı Merkezis byggepladser overalt i verden og mødes med projektledere.

Bygningscenter 3 har bygget 3.700 km jernbane på kontinenter

Grundlagt i 1965 og Yapı Merkezi er blevet en verdensomspændende pioner inden for transport, infrastruktur og generel entreprenørarbejde. Ved udgangen af ​​2019 har virksomheden med succes afsluttet 3 kilometer tog- og 3.700 jernbanesystemprojekter på 58 kontinenter og sikrer, at mere end 3,5 millioner passagerer transporteres sikkert dagligt.

I 2016 gennemførte Yapı Merkezi Eurasia Tunnel Project, der forbinder de asiatiske og europæiske kontinenter med en vej tunnel under havbunden. I 2017 vandt Joint Venture ledet af Yapı Merkezi budet til 2.023 Canakkale Bridge, som vil være den længste (1915m) span suspension bro i verden.

Cirka 20.000 ansatte i Building Center, og fortrolige ønskede et "globalt brand", kvaliteten af ​​at forstærke Tyrkiet i stigende grad og sigter mod at bevare sin fremtrædende position i den civile verdens historie. Engineering News-Record - Yapı Merkezi rangerede 250. på TOP 2019 Global Contractors-listen, der hvert år blev bestemt af ENR i 77, som nummer 7 i verden i kategorien "Public Transport / Rail Systems".

Ud over de indenlandske projekter i Yapı Merkezi har det sin underskrift i igangværende og afsluttede transportprojekter i andre afrikanske lande som Sudan, Algeriet, Marokko, Senegal, Etiopien og Tanzania.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer