Erciyes kabelfaciliteter åbnede

erciyes kabelbane faciliteter åbnet
erciyes kabelbane faciliteter åbnet

Erciyes Ski Center skilifter er placeret i de vigtige vinterturisme-regioner i Tyrkiet inden for rammerne af coronavirus kapatılmışd-foranstaltningerne i marts. Som en del af normaliseringsprocessen begyndte ropeways i Erciyes Ski Center at fungere igen i dag.


Kayseri Metropolitan Municipality Erciyes A.Ş. "Vores svævebanefaciliteter i Erciyes Tekir og Hacılar Kapı åbnes for vores gæsters service ved at træffe alle nødvendige foranstaltninger inden for rammerne af Covid-19-foranstaltninger. Vi beder dig om at være opmærksom på maske, afstand og hygiejne ved at følge de regler, der er sat under den kontrollerede normaliseringsproces. Tak for din forståelse. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer